Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nem menő, és nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem menő, és nem is pénzes pasinak meg kell elégednie a nem jó külsejű lányokkal?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 08:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Attól függ számodra mit jelent a "nem jó külsejű".
2014. ápr. 16. 09:01
 2/22 Noydra ***** válasza:
77%
Hajjj, édesistenem.
2014. ápr. 16. 09:01
 3/22 anonim ***** válasza:

A menő relatív. Van aki azt hiszi attól menő, hogy folyton bulizik, hetente jár fodrászhoz és van egy lepukkant kocsija amit az első kis keresetéből vakar össze és akkor hú de menő hogy van verdám.

Én ezt inkább hülyeségnek tartom mint menőségnek :) Nem járok bulizni, fodrászhoz is csak ha már aktuális, és nincs kocsim mivel inkább saját vállalkozásba fektettem az első kereseteimet nem pedig egy kocsiba ami csak viszi a pénzt nem hozza.

Ettől független, hogy még tömegközlekedéssel járok, nem bulizok mégis több olyan dögös csajjal volt dolgom akit te valószínűleg jó külsejűnek mondanál.

2 nagyon egyszerű dolog kell hogy megfogj egy nőt (persze a pénzéhes ribiknél semmit nem érsz vele de azokat megszerezni nem is érdem):

1. Legyen jó beszédkészséged. Sok beszélgetéssel bármelyik nő szívébe betudod lopni magad.

2. Foglalkozz a nővel. Ha mondjuk napi szinten dumáltok, találkozókat beszéltek meg nyert ügyed van csak ügyesen kell alakítani a dolgokat.

Persze ez itt most elég nagy vonal, sok mindentől függ a siker vagy a bukás, de így is sokat írtam. :)

Egy szó mint száz, magabiztosság, őszinteség és normális viselkedés. Ez a nyitja hogy bármilyen külsejű lányokkal kezdhess ;) 24/F

2014. ápr. 16. 09:04
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
igen
2014. ápr. 16. 09:05
 5/22 anonim ***** válasza:
De ha jól tudsz hazudni, egy két dugás erejéig el tudod hitetni a jó nőkkel hogy gazdag vagy és menő.
2014. ápr. 16. 09:05
 6/22 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, én ezt már egy csomó ilyen kérdés alá beleírtam, és nem kaptam rá választ, de te majd hátha megmondod:

Ha valaki csinos (jó alakja van, ad magára, ezt dobta neki a gép), akkor miért válasszon olyan fiút, akihez nem vonzódik (hiszen nem menő, nem jóképű, és nincs is sok pénze)? Te "jópasiként" választanál olyan lányt, aki csúnya? Még így sem kellene ilyen!

2014. ápr. 16. 09:06
 7/22 anonim ***** válasza:
10%

6-os: ez a primitív középkorban biztos így volt, sőt már abban az évszázadban, amikor a pasik a fárol ugrottak le :D

Összeegyeztethető szerinted ez a primitív gondolkodásod a XXI. sz. fejlett technikájával? Hát nagy valószínűséggel olyan messze egymástól a kettő, mint New York-tól Mekka.

2014. ápr. 16. 09:09
 8/22 anonim ***** válasza:
46%

így van, a hatosnak igaza van.

ha tetszik, ha nem, ez egy adok-kapok viszony.

Ha egy nő tesz azért, hogy szép legyen (mert azért igenis tenni kell, rendszeresen), akkor ő is elvárhat cserébe valamit, egy olyan férfit, aki neki is tetszik.

Ha egy férfi semmit se tesz se a külsejéért, se a karrierjéért, csak nyavalyog, sóhajtozik, sajnáltatja magát, akkor mit tud adni? Depressziós, lehangoló környezetet, szomorú napokat. Ez miért jó csere a nőnek?

2014. ápr. 16. 09:13
 9/22 Noydra ***** válasza:
83%
7: Nagy baj van nálad, ha primitív gondolkodás, hogy egy kapcsolatban vonzódjon a 2 fél egymáshoz.:D
2014. ápr. 16. 09:15
 10/22 anonim ***** válasza:

igen, tehát ez, hogy a kérdező saját bevallása szerint nem sokat tud nyújtani, de a másiktól azért elvárná, neki nem felel meg az olyan, aki szintén nem tud sokat nyújtani.

Hogy van ez???

2014. ápr. 16. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!