Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menő randitapasztalataitok vannak?
Igazán extrém: amikor azzal megyek bárhová, bármit csinálni, akivel nagyon szívesen vagyok együtt bárhol, bármikor.
Ha az az elvárásod, hogy egy randi minél különlegesebb és tökéletesebb legyen, akkor egész biztos, hogy fel fog sülni az egész, és égni fog mindkettőtök pofája. Első randira pontosan egy szolid dolog a jó szerintem, persze ez alatt nem azt értem hogy a város legolcsóbb éttermébe üljetek be susogós melegítőben.
Szerintem az extrém dolgokat akkorra érdemes hagyni, amikor már jól ismeritek egymást és bíztok egymásban. Na meg persze amikor mindketten vagytok olyan magabiztosak, hogy meg tudjátok szervezni, és akkor is jól fogjátok érezni magatokat, ha nem lesz "tökéletes", mert hiba mindig lesz benne. A pillanat attól még lehet tökéletes, hogy van benne hiba.
20/F
Nem vlt még nagyon menő randim, de az nagyon jó volt, amikor azzal randiztam, akibe szerelmes voltam. Az jobb bármilyen extrém ötletnél.
Teáztunk és sétálgattunk.
Kedves #1, ha első randira készülnék, úgy írtam volna ki a kérdést, hogy "SOS nincs ötletem első randira jaj de béna vagyok segítsetek!!!" :D
Ahogy írod, már jól ismerjük egymást és bízunk egymásban, de szerintem kicsit lapos hónapokig-évekig csak sétálgatni meg teázni, bár természetesen nagyon jó az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!