Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire, , égő" ha egy 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire, , égő" ha egy 29 éves férfi, aki 4 éve dolgozik csak két milliós elég jó használt (nem Suzuki) autót tud felmutatni, egy albérletet, melyben lakik és kb 400 ezer értékben laptopot mosógépet, mosogatógépet stb, amit oda vett? Kuka?

Figyelt kérdés
Plusz egy stabil, magyar átlagkeresetű (nettó 155 ezer) vidéki munkahelyet, ahol könnyed szellemi munkát végez.
2014. ápr. 15. 16:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
hát az elég gáz, hogy csak pénzbeli értékeid vannak.
2014. ápr. 15. 18:44
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Egy C-kategóriás csajnak tökéletesen megfelel.
2014. ápr. 17. 10:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem égő, és örülj neki, hogy van lehetőséged egyről a kettőre jutni. Amiért saját magad tanultál, dolgoztál az soha nem égő. A lányok meg mind különbözőek egyforma nem gondolnám hogy van, a lényeg hogy megelegyen köztetek az egyetértés, olyan lányt meg nehéz találni, a kocsi meg mindenkinek megkönnyiti az életét, praktikus dolog, de nem lehet mérce egy kapcsolathoz esetleg kezdésnél magabiztosabbá tehet.
2014. ápr. 19. 11:52
 24/24 anonim válasza:
én 27 éves vagyok,otthon lakom,a párom a másik városban szintén szűlőkkel.volt saját házam,ott hagytam az exemnek,de így most boldog vagyok.szerintem legyél arra büszke amit elértél.
2014. ápr. 29. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!