Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire, , égő" ha egy 29 éves férfi, aki 4 éve dolgozik csak két milliós elég jó használt (nem Suzuki) autót tud felmutatni, egy albérletet, melyben lakik és kb 400 ezer értékben laptopot mosógépet, mosogatógépet stb, amit oda vett? Kuka?
Nem érted, akkor elmagyarázom:
Nem a pénz számít, hanem az, hogy milyen ember vagy.
Pénzzel csak ribit tudsz fogni.
Érdekes...
Én munkanélküli voltam, amikor megismerkedtem és összejöttem a barátnőmmel. Aztán az Urániában voltam jegykezelő. A barátnőm ekkor is mellettem volt.
Aztán voltam tesco pénztáros, raktáros, munkanélküli, raktáros, majd most programozó vagyok. A barátnőm meg végig mellettem volt - holott se autóm, se lakásom nem volt, sőt a laptopomat is csak anyáméktól kaptam ajándékba karácsonyra (sőt, az első az használt gép volt!)
És mai napig együtt vagyunk, sőt, szeretjük egymást.
Eléggé röhejes a hozzáállásod, na. Sőt, figyelembe vesszük, hogy Magyarországon eléggé tekintélyes rétegnek van párja, ez alapján ők mind-mind élvonalbeli csávók lennének? :)
Tán-tán inkább a te hozzáállásoddal van a baj, nemde?
Nem égő. Inkább az az égő, hogy a lányok körében erre van csak kereslet, hogy aki furikáztatja őt, és megvesz bármit amire rámutat, azzal jönnek össze...
"most igy akarsz csajozni? hát elég luzer vagy.."
Van jobb ötleted, vagy csak betrollkodtál valamit?
Ez ismerős,csak velem vonattal volt ez. Mondtam a lánynak, hogy 20 körül megy a vonatom a Keletiből, erre úgy néz rám mintha a Marsról jöttem volna ide: "Neked nincs kocsid?"
Nincs bmag, nem is volt, nem is lesz. De még ha lenne is,akkor se lennék a taxisofőröd, édes kincsem. Ha nem tetszik, el lehet menni, ahogy Kurcsány pajtikánk is mondta anno.
"Az biztos, hogy ha nem lenne autóm, akkor még az esélyét is elszalasztanám annak, hogy barátnőm lehessen."
Erre a sablon válasz, hogy "nem hülye felszínes anyagias 3,1csákkal kellene ismerkedni"
Viszont megerősíteni tudom, hogy 10ből 8 lány ilyen, a maradék 2 meg vagy szellemileg visszamaradott anyuci kicsi lánya meg 25+ évesen is vagy foglalt/férjezett/családanya.
Érdekes...
Nekem teljesen mindegy mim van most, de 18-20 évesen egy kék biciklivel többet csajoztam, mint most egy BMW kabrioval..
Igaz, akkor idöm is több volt.
Nincs ennek jelentösége, csak egy plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!