Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem első randira azt a csajt akivel 2 napja beszélek facebook-on?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam a bowlingon de azzal az a baj hogy nem tudunk beszélgetni, ha meg elviszem 1 cukrászdába félek hogy elakad a beszélgetés :S Szerintetek mennyire tolakodó ha kocsival megyek érte?2014. ápr. 14. 17:16
11/15 A kérdező kommentje:
megértem de mégis hogy nézne ki ha busszal mennénk :D mert ő lakik 1 településen én a másikon a harmadikra mennénk cukrászdába, ja és a busz onnan indul ahonnan ő lakik
2014. ápr. 14. 17:35
12/15 anonim válasza:
Miért ne mehetnétek busszal? Van akinél csak az az egy opció jöhet szóba.
Persze jó ha elviszed kocsival, csak ezt tartogathatnád későbbre is.
13/15 A kérdező kommentje:
én is úgy gondolom hogy 1 kicsit korai kocsival vinni, de szerintem 1 picit ciki hogy mindketten busszal megyünk randizni :D
2014. ápr. 14. 19:31
14/15 anonim válasza:
Ez kőkemény ellentmondás :D
Miért tartod cikinek?
15/15 anonim válasza:
marha egyszerű, viccesen megkérded, hogy busszal szeretnél zötyögni vagy elmenj érte kocsival
ha meg már most tudod hogy parázni fogsz készülj be pár "mentőtémával", próbálj meg laza lenni, kérdezz és mesélj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!