Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megszerezni azt a fiút?
Figyelt kérdés
nos,már régóta (1 hónapja) figyelem..eggyütt járunk edzeni..vagyis képletesen eggyütttt..a haverjaival szokott jönni.és nagyon tetszik.de hogy ő mit gondol azt nem tudom..mostanába észre vettem hogy a seggemet szokta bámulni..de hozzászólni nem merek mert ott vannak a barátai..valaki segítsen..!ja ő 18 lesz én meg 15 leszek nyáron2014. ápr. 12. 23:16
1/7 anonim válasza:
Jó a "segged".. Nem hiszem, hogy komolyan bejönnél neki, akkor már lépett volna.
2/7 anonim válasza:
kérdezz rá hogy hogyan tudnál hatékonyabban edzeni mert úgy látod hogy ő ebben jártasabb mint te ...
3/7 A kérdező kommentje:
lájkolta a profilképem és szokott köszönni xd engem mÁR EZ IS FELDOB..:d milyen jelzéseket küldene ha tetszenék neki?
2014. ápr. 12. 23:20
4/7 anonim válasza:
jelzéseket szerintem se milyet... ha tetszenél neki lépett volna, viszont lehet szégyenlős a haverjai előtt és ezért nem , de akk jeleket se fogsz kapni
7/7 A kérdező kommentje:
ahhhhhh...és akkor most mi legyen?amúgy szerintem nem tetszem neki mert elég csúnyika vagyok...xd de..még nem lesz valami addig úgy se állok le
2014. ápr. 12. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!