Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha a pasi, akivel vacsorázni mentek a randin, otthagyna titeket az asztalnál?

Figyelt kérdés
Az étteremben összefut egy haverjával és elmennek egy kicsit sétálni,miközben Te eszel egyedül. Otthagynád a pasit vagy nem sértődnél meg ezen? Velem ez törént a minap ugyanis. 22/L
2009. dec. 21. 00:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
én megvártam volna, majd mikor leül szépen felállok jól képen vágom és emeltfővel távozom.;)
2009. dec. 27. 16:20
 22/31 anonim válasza:
Szia! Szerintem már nem akar veled járni, csak azt szeretné, ha Te hagynád el. Szerintem készítsd ki!!! Bosszulj!!!!!!!
2009. dec. 27. 16:35
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha csak nem öngyilkosságra készül a haver, és arról akarta lebeszélni, (de akkor lehet szólni, hogy bocs, de ez van, vagy ilyesmi...) kiakadnék... Tudom, hogy nem egyszerű ez a "minden csókjába beleborzongok"-dologgal karöltve, de örülök, hogy erős voltál, és otthagytad.
2009. dec. 27. 16:51
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen soha többé ne kerüljön a szemem elé.A cehet remélem nem te fizetted?
2009. dec. 27. 17:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak reagálnék:

Elnézést, hogy férfiként belenyáladzok a témába, de felháborítónak tartom. Ha egy lánnyal vagyok, a barátaimtól az a minimum, hogy kettesben hagynak minket, meg sem fordulna a fejemben hogy egy asztalhoz üljünk ... nemhogy még sétálgatni mennék. Elég alpári dolog.

2009. dec. 27. 17:28
 26/31 anonim ***** válasza:
Orrba vágtam volna, vagy 20x-or vmi irtó kegyetlenül.
2009. dec. 27. 21:02
 27/31 A kérdező kommentje:
nem,a cehet nem én fizettem.Csak azért esik rosszul,mert tök kivántuk egymást meg minden,azt hittem tisztel is.Hát rosszul hittem.Mondom,más is volt ott,amiért dobbantottam,nagyon megalázott. Csak ezt nem írnám le ide...:((
2009. dec. 27. 23:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Huh, én rendeltem volna a számlájára egy csomó piát, aztán meg nem keresem többet. Mindig nehéz az ilyen.
2009. dec. 27. 23:56
 29/31 anonim ***** válasza:

Pofátlanság !

Megvárnám míg visszajön és amikor leült és beszédre nyitná a száját , felállnék és elhúznék szó nélkül!

2009. dec. 28. 14:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Ilyeneket csinálnak,aztán le-nőstényeznek!
2009. dec. 28. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!