Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a pasi, akivel vacsorázni mentek a randin, otthagyna titeket az asztalnál?
Figyelt kérdés
Az étteremben összefut egy haverjával és elmennek egy kicsit sétálni,miközben Te eszel egyedül. Otthagynád a pasit vagy nem sértődnél meg ezen? Velem ez törént a minap ugyanis. 22/L2009. dec. 21. 00:25
11/31 anonim válasza:
Talán túl sokat taktikáztál,hogy elvarázsold.. és megszívtad, hangyafaroknyit sem érsz neki,hisz látja,hogy odavagy érte..
12/31 anonim válasza:
az ilyen öntelt pasi menjen a picsbe... de egyszer visszakapja ám mindenki.egyszer majd ő is lesz nagyon szerelmes és meg is fogják szivatni.az élet visszaadja,ezt ne felejtsd el:)
13/31 kolosszus22 válasza:
Szerintem le akart koptatni csak nem vetted a lapot!
Bár ez a "megjelenik a haver és eltűnök vele" inkább női praktika szokott lenni!
14/31 anonim válasza:
Ezt várhatod el tőle később is, ha nem teszel ellene semmit. Én a helyedben jelezném neki, hogy nem kellett volna. Lehet nagy a szerelem, de ha a TI estéteken otthagy egy haverjáért, akkor minimum bocsánatot kér, és megmagyarázza, mi volt ennyire nagyon fontos. Ha nem teszi, akkor egyszerűen alacsonyabb státuszban vagy a haverjainál.
15/31 anonim válasza:
hagyd ott rögtön.ha most ilyen,később milyen lesz?
16/31 anonim válasza:
szerintem adj neki még időt! ha még akkor is ilyen tiszteletlen lesz akkor kérdezd meg hogy miért és ha úgyérzed hogy a válasza az hogy leszar téged akkor hagyd ott! kitudja lehet van vmi oka!
17/31 A kérdező kommentje:
otthagytam,mert voltak más dolgok is amik zavartak vele kapcsolatban.Azért köszi!
2009. dec. 27. 15:24
18/31 A kérdező kommentje:
de azért irjatok még,ha vkinek van más véleménye!
2009. dec. 27. 15:25
19/31 anonim válasza:
jól tetted, hogy ott hagytad... totál bunkó
26/F
20/31 anonim válasza:
Kb. 10 percet vártam volna rá és aztán hagytam volna 3 sort egy cetlin, hogy további szép napokat, de nélkülem. Hacsak a haverjának nem életfontosságú probléma volt, de az meg nem eltűnős megoldással teszem.
Jól tetted, hogy otthagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!