Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, igenis léteznek rendes vagy humoros, simulékony lányok is, elég sokan. A legtöbbje ráadásul sztem otthon bujkál a képernyő előtt, de nem is ez na baj velük igazából.
Az van, hogy ezek a lányok általában tényleg nem valami mutatósak. A nem mutatós csajokat meg szó szerint észre sem vesszük.
A minap az Örsön kellett várakoznom valakire és a következőt játszottam unaloműzőnek: minden előttem elmenő 14-45 közötti nőt besoroltam 2 kategóriába: kéne-nem kéne.
Talán meglepő, de 120-ból 4 került a kéne csoportba. Ez azért volt döbbenetes, mert én nem ismerem magam felszínesnek, de eddig nem tűnt fel, hogy ennyi nem szép, nem vállalható lány van(szó szerint észre se veszem őket?).
Amúgy a szám gyakorlatilag pontosan ugyanaz a 30-ból 1, mint ami a cikkben szerepelt. Lehet hogy ez nem véletlen?
Mindenképp elgondolkodtató.
pokolian álszent a legtöbb gyks lány. Majdnem mind állítja, hogy nem fontos neki a külső, vagy csak picit. De mind másként cselekszik. Pl ez a lány is ezt hangoztatta nekem a kérdésnél, aztán privinél már ilyeneket írt.
,, És ezt valahogy nem tudod átültetni az ismerkedésbe?
Amúgy nem is fogsz mutatni képet, igaz? Mert akkor szerintem felesleges beszélgetnünk tovább :)
Meg stb:
,, Biztos van ilyen de szerintem vannak olyanok is mint pl. én. Nem azért kérek képet valakitől mert a külső érdekel csak szeretem tudni ki az akivel beszélgetek. "
Aztán elküldtem és jött a nagy csend, válasz már két hete nem érkezett tőle. Mire gondoljak? Nincs nete, beteg lett? Na persze, egyszerűen egy újabb lány, mint az összes többi, aki külsőőrült és csak az a fontos neki, nem de?
13-as vagyok.
Azt gondolom, hogy a külső igenis fontos. Aki mást mond az vagy hazudik vagy igénytelen/ronda és ntom te hogy vagy vele, de nálam mindkettő kizáró ok.
Ezen ne is rágd magad, küldd el kertelés nélkül a képed mert akármit is reagál majd, te jól jársz: vagy megismerkedhetsz egy valóban nem felszínes lánnyal vagy megszabadulsz egy felszínestől.
De egy kicsit próbálj meg az ő fejükkel gondolkodni, beleélni magad a lányok helyzetébe.
Ha csinosak, minden nap leszólítgatják őket és ők ezt így fogadják be: jó vagyok és akarnak engem. Ezek után persze hogy válogatnak és egy fiatal lány, akit még nem bántottak igazán, nem aláztak, nem csaltak meg, az szarni fog olyan üres frázisokra, mint őszinteség, kedvesség, hűség, odaadás, humor, de ez idővel változni fog. Addig viszont a külső és az anyagiak visznek mindent.
Ha ez nem lenne elég, képzeld el a netes ismerkedési platformokat. Kész aranybánya nekik, hisz szinte csak a paramétereket kell beírni a szűréshez és már özönlenek is a jelöltek.
Ez az oldal sem különb: százak akarják őket ők pedig válogatnak, jelenlegi legjobb tudásuk szerint.
Azt mondom próbálj az ő fejükkel gondolkodni és meg fogsz lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!