Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez igaz lenne, ha igen, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz lenne, ha igen, miért kevés a rendes lány?

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 12. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudom ki hogy van vele, de ahol én élek így van. Ha egy csaj ribis akkor a pasija is bunkó, lenéző, olykor pénzes pasi. Ha meg egy lány úgymond rendes, akkor neki is egy kedves barátja van aki odafigyel rá. Mindenki megtalálja azt aki hasonló mint ő, mert ahhoz vonzódunk a legjobban. És persze ha magadba fordulós vagy, mindenkibe csak a rosszat látod meg ne várj sok jót. Tehát ha csalódnod kell egy lányba vagy egy fiúba akkor én elgondolkodnék előbb azon, hogy én milyen vagyok.
2014. ápr. 12. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
11. válaszolónak nagyon igaza van!
2014. ápr. 12. 20:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Nos, igenis léteznek rendes vagy humoros, simulékony lányok is, elég sokan. A legtöbbje ráadásul sztem otthon bujkál a képernyő előtt, de nem is ez na baj velük igazából.

Az van, hogy ezek a lányok általában tényleg nem valami mutatósak. A nem mutatós csajokat meg szó szerint észre sem vesszük.

A minap az Örsön kellett várakoznom valakire és a következőt játszottam unaloműzőnek: minden előttem elmenő 14-45 közötti nőt besoroltam 2 kategóriába: kéne-nem kéne.

Talán meglepő, de 120-ból 4 került a kéne csoportba. Ez azért volt döbbenetes, mert én nem ismerem magam felszínesnek, de eddig nem tűnt fel, hogy ennyi nem szép, nem vállalható lány van(szó szerint észre se veszem őket?).

Amúgy a szám gyakorlatilag pontosan ugyanaz a 30-ból 1, mint ami a cikkben szerepelt. Lehet hogy ez nem véletlen?

Mindenképp elgondolkodtató.

2014. ápr. 12. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:
1-es, én meg úgy tapasztaltam, hogy mindegy milyen külsejű egy lány, ugyanúgy működik mind... Engem rondázott már le kövér disznó csaj,illetve Palvin Barbi klónja szépségkirálynő egyaránt...
2014. ápr. 12. 22:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is egyformák, ízlés tekintetében. Vannak bizonyos ideál pasik, azokra szinte minden lány jókat mond. Az átlag és a rondább pasikra a legtöbb meg nemet mond. Nem véletlen, hogy 25 éves kor alatt szinte mindig ugyanazok a pasik cserélgetik a párjukat, akikre minden nő igent mond. A többi jó ha 5 évente egy csajt össze tud szedni. Mindegyiknek fontos a külső. Nem véletlen, hogy az itteni lányok 98%-a is rögtön képet kért tőlem eddig mindig, ha privire került a sor, holott előtte mindegyik azt mondta, hogy tuti nem érdekli őket egy pasi külseje. aztán ha képet küldtem, 10 ből 9 már nem írt. Ez nem vicc, sok éve fent vagyok itt. Mást mondanak, olyat mondanak, hogy felpontozzák őket. De teljesen mást tesznek ezek a lányok is, kevés a kivétel.
2014. ápr. 13. 12:26
 16/19 A kérdező kommentje:

pokolian álszent a legtöbb gyks lány. Majdnem mind állítja, hogy nem fontos neki a külső, vagy csak picit. De mind másként cselekszik. Pl ez a lány is ezt hangoztatta nekem a kérdésnél, aztán privinél már ilyeneket írt.

,, És ezt valahogy nem tudod átültetni az ismerkedésbe?

Amúgy nem is fogsz mutatni képet, igaz? Mert akkor szerintem felesleges beszélgetnünk tovább :)

2014. ápr. 13. 12:29
 17/19 A kérdező kommentje:

Meg stb:

,, Biztos van ilyen de szerintem vannak olyanok is mint pl. én. Nem azért kérek képet valakitől mert a külső érdekel csak szeretem tudni ki az akivel beszélgetek. "

Aztán elküldtem és jött a nagy csend, válasz már két hete nem érkezett tőle. Mire gondoljak? Nincs nete, beteg lett? Na persze, egyszerűen egy újabb lány, mint az összes többi, aki külsőőrült és csak az a fontos neki, nem de?

2014. ápr. 13. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Ó, nem tetszett a válaszom és töröltetted, hm? Fáj az igazság, ugye?
2014. ápr. 13. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Azt gondolom, hogy a külső igenis fontos. Aki mást mond az vagy hazudik vagy igénytelen/ronda és ntom te hogy vagy vele, de nálam mindkettő kizáró ok.

Ezen ne is rágd magad, küldd el kertelés nélkül a képed mert akármit is reagál majd, te jól jársz: vagy megismerkedhetsz egy valóban nem felszínes lánnyal vagy megszabadulsz egy felszínestől.

De egy kicsit próbálj meg az ő fejükkel gondolkodni, beleélni magad a lányok helyzetébe.

Ha csinosak, minden nap leszólítgatják őket és ők ezt így fogadják be: jó vagyok és akarnak engem. Ezek után persze hogy válogatnak és egy fiatal lány, akit még nem bántottak igazán, nem aláztak, nem csaltak meg, az szarni fog olyan üres frázisokra, mint őszinteség, kedvesség, hűség, odaadás, humor, de ez idővel változni fog. Addig viszont a külső és az anyagiak visznek mindent.

Ha ez nem lenne elég, képzeld el a netes ismerkedési platformokat. Kész aranybánya nekik, hisz szinte csak a paramétereket kell beírni a szűréshez és már özönlenek is a jelöltek.

Ez az oldal sem különb: százak akarják őket ők pedig válogatnak, jelenlegi legjobb tudásuk szerint.

Azt mondom próbálj az ő fejükkel gondolkodni és meg fogsz lepődni.

2014. ápr. 13. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!