Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokatmondó, hogy milyen lányokról tettek ki képet :D
Majd ha már nem csak a tökéletes, cuki arcú, nagy mellű, szolizott, festett stb. lányokat veszitek észre, akkor több rendes lányt fogtok találni...Ja, hogy mi unalmasak vagyunk, és nem lehet velünk felvágni? Szar ügy.
Most mit nyavalyogsz? Igen, fontos az, hogy azért legyen neki valamit a tejbe aprítania! Aki azt mondja, hogy nem számít, él veled nyomorban is, az a képedbe hazudik! Persze, hogy mindenki jobban örül annak, ha nem kell nélkülöznie! Ez nem azt jelenti, hogy attól nem rendes egy lány!
Egyébként meg a fiúk minid azzal vannak oda, hogy "úgyis megbámulunk más nőket, mert férfiak vagyunk", akkor meg a nők is lehetnek azzal, hogy " úgyis titokban pénzes paliról ábrándozunk mert nők vagyunk"! Mit kel ezen csodálkozni?
A balfékséged miatt ne mi legyünk már a hibásak!
1-es.
Nekem pontosan olyan kellene amilyet leírtál.Mit kaptam ehelyett?Elutasítást ugyanúgy tőlük is,és ők is a helyes pasik után futnak... Velem kb. szóba sem álltak.Akkor hogy is van ez?
Nem tudom, mivel magamat is alig ismerem, nemhogy a többi nőt/embert :)
Én csak leírtam, amit tapasztaltam sok éven keresztül, minden rosszindulat nélkül.
Ahány fiú ismerősöm sírt nekem, hogy rendes, komoly lányt keres :D A nagy szart, mindig a legnagyobb ribikre hajtottak rá, aztán meg panaszkodtak egymás között, hogy a nők így meg úgy...(koleszban pl).
Különösebben nem zavart, senki sem normális, a ribik sem, mert ők meg férjet kerestek eközben, csak épp hetente más ágyban :D
Szerintem valamilyen szinten igaz, a mai lányoknak sokszor a külső, és a pénz a fontos, de vannak még olyan lányok, akik fontosnak tartják a belső értékeket.
Én azt mondom hogy inkább az a fontos, hogy szeressen, hercegnőnek érezzem magam mellette, éreztesse velem, hogy szeret. Lehet egy pasi bármilyen jóképű és gazdag, ha nem bánik velem jól, akkor semmi esélye!
19/N
Van egy bizonyos kor, ami felett az anyagiak nyilván fontosak. 30-35 éves férfinak azért legyen már annyi pénze, hogy egy saját lakásra (még ha nem is kacsalábon forgó kastély, vagy ha sima albérlet, akkor is) esetleg egy használt autóra fussa. Tizenévesen ilyeneket elvárni egyszerűen hülyeség lenne. Én 21 vagyok, és az anyagiak abszolút mellékesek a szememben.
A külső meg megint más tészta. Igaza van az elsőnek, amíg azokat a lányokat nevezi mindenki "jó nő"nek, aki így néz ki, és aki a külsejével akarja kompenzálni személyiségének hiányosságait, addig ne csodálkozzatok. Én is csinos vagyok, de baromira nem úgy nézek ki, mint a képeken itt megjelenített lányok, pedig elismerem, tényleg szépek (vagy ügyes sminkesek, vagy a kettő együtt). És nem igazán próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!