Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mióta csókoloztunk, nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta csókoloztunk, nem tudok mást megcsokolni?

Figyelt kérdés
Veletek volt már ilyen?? Van egy srác akibe rég ota bele vagyok zugva és nemrég egy este ugy alakult, hogy csokoloztunk, és azota én mindenkit visszautasitok. Egyszeruen nincs rá erőm hogy megcsokoljak mást. Valakivel volt már ilyen? Tudom hogy beteges :/

2014. ápr. 12. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ezzel a pasival nem csókolóztál volna, akkor mindenkivel smárolnál akibe belebotlasz? Riibanc...
2014. ápr. 12. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
komoly gond :DDD
2014. ápr. 12. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Na ezért utálom ezt az oldalt. Nem vagyok r*bi!!!! Előtte se csokolgattam mast azota meg foleg nem tudok. De rugj belem te is igy neten keresztül, köszönöm:)
2014. ápr. 12. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek neked kigyógyulni ebből pici betegségből;) Először csak kis puszikat kapnál az arcodra, aztán egyre közelebb a finom szádhoz... majd már csak azt vennéd észre hogy mással csókolózol:)
2014. ápr. 12. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:
:)
2014. ápr. 12. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon jó ajánlat 4-es kérdező ki ne hagyd vagy inkább passzold át nekem ;)
2014. ápr. 12. 16:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Haha, fiukák :DD
2014. ápr. 13. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:
a hejesirásod elég elbaszot
2014. ápr. 29. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!