Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én csókolom meg először az gáz?
Figyelt kérdés
Igazából nem is nagyon tudom,hogy mi is van közöttünk. Amikor találkoztunk nagyon jót beszélgettünk,és a végén meg is beszéltük,hogy találkozhatnánk még,mert nagyon jó volt stb,de nem tudom,hogy mit akar a srác.Adtam már neki "utalásokat",de nem tudom,hogy értette-e(Ennyire vak lenne?:O),vagy csak gyáva,vagy nem érdeklem. De az utóbbit csak kizártam,mert akkor nem akarna megint találkozni velem. Szóval szerintetek most akkor mi van? Lépjek én,vagy még adjak neki utalásokat,vagy várjak?2014. ápr. 11. 20:29
1/5 anonim válasza:
Egyszer találkoztatok még eddig? Akkor ne siess. Sőt, örülj neki, hogy még nem csókolt meg.
Ha nem az első találkozás, akkor nem "gáz", ha a lány kezdeményezi a csókot. Amúgy sem, de azért én nem etetném ennyire egy ismeretlen férfi ego-ját.
2/5 anonim válasza:
Ez egy igazi puhap*csű gyerek. Nem is értem, hogy mit foglalkozol vele. :)
3/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom,hogy az ilyen dolgoknak nem szabadna ennyire görcsösen történniük. Ha úgy érzed,hogy a fiú esetleg félénkebb,akkor nyugodtan kezdeményezz. Ha valóban tetszel neki,akkor úgy sem fog elküldeni és mire észbe kapsz,már jártok is.:)
4/5 anonim válasza:
Akár kezdeményezhetnél is, de én azt mondom, még várj türelmesen és igen, adj még utalásokat!!!
Nem biztos hogy nem vette észre. Lehet, hogy sejti, csak "túl szépnek" tűnik, bizonytalan még affelől hogy tényleg ezt akarod-e, és még nem meri.
Ez akár utalhat arra is, hogy ő ennyire óvatos, figyeles. Ami csak előnyödre válhat. Légy még türelmes :)
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor még várok vele. Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :)
2014. ápr. 11. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!