Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többsége miért csak a cica babákra bukik?
Figyelt kérdés
hiszen az ugyse fog rá főzni mosni sztem..2014. ápr. 11. 19:17
11/17 anonim válasza:
De van rendes pasi csak meg kellene ismerni. Nem minden pasi válogatja a cicababákat. Én sem.
12/17 anonim válasza:
azért mert ha leálsz egy csaj mellett aki megtetszik és megszereted az esetek többségében a csaj szarik rád elvárja hogy nyald a seggét meg jópofizkodj (nem csak magamon tapasztalom, hanem mindenkin a közelemben) így szerintem inkább megy az ember a cica babákra egy körre...
13/17 anonim válasza:
Érdejes módon rengeteg csinos,normális lányt ismerek akik cseppet se cicababák mégis van barátjuk.
Te itt rinyálsz a gyk-n,külső alapján ítélsz,lenézed a szépeket,a pasikat és persze mi vagyunk a hülyék..
Talán magadba kéne nézned!
18/F
14/17 anonim válasza:
Mert egy részük csalódott azokban a lányokban, akiknek szerelmet kell vallani, figyelni rájuk, de aztán maradjanak csak barátok persze. A cicababáknak meg nem kell ezt, és talán ezért van ennyi "bunkó" pasi, mert erre buknak, miközben a lányok érzelmes, gyengéd pasikat várnak, de valahogy mégsem azokkal jönnek össze. Szóval összegezve SZERINTEM a nők miatt ilyenek a férfiak. Tudom hogy mindenki az érzelmes pasikra vágyik elvileg, de a gyakorlatban ezt már nem lehet elmondani!
15/17 Zsófia Tóth válasza:
9-es vannak még normális emberek
16/17 anonim válasza:
9-es ezt akár szóról szóra magam is írhattam volna.:D
21F
17/17 A kérdező kommentje:
én se vagyok tökéletes és senki se az!!engem is külső alapján véleményeznek!vannak kivételek tudom!! de én itt olyan lányokra gondoltam akiket el kényesztettek azt hiszik mindent meg kaphatnak húsz kilo sminket magukra kenek cica nadrágba és haspoloba és husz centis magas sarkuba(amibe némelyik járni se bir) járnak és a buli után két pasival mennek és a pasik annyira szeretik az ilyeneket csak azt nem értem h miért de talán azért mert csak a külsőt nézzük hisz apuci pici lánya belese nyulna a mosogató lébe nehogy letörjön a körme ...
2014. ápr. 12. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!