Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy az unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az unalmas és kicsit csúnyácska lányok sokkal hamarabb találnak maguknak pasit, mint a különleges, érdekes és szép lányok?

Figyelt kérdés

például az osztályomban van pár kicsit buta, kövérkés, és kifejezetten csúnya lány,és valahogy mindig van pasiuk (igaz azok sem a leghelyesebbek, de akor is).

nem mondom, nincs gondom a fiúkkal, a legtöbbnek tetszem, de nem mernek megszólítani...volt pl egy srác, aki 1,5 (!!!) évet várt, amíg elhívott randira (6 hónapig voltunk együtt, nem is értettem, mitől félt ennyire, pedig kifejezetten helyes srác).

18L

2014. ápr. 11. 17:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
egy átlagosan szép lánynál hidd el, hogy többen próbálkoznak. a különlegesen szép lányoknál meg a fiúk úgy érzik, mintha kidurrant volt a képzeletbeli önbizalomlufi. szerintem ennyire egyszerű
2014. ápr. 11. 18:31
 12/26 anonim ***** válasza:
56%

Mert latszik rajtatok hogy tele vagytok önbizalommal,biztos belájkoljak 150-en a képecskéiteket facebookon,ebből a fiúk levonják hogy Chris Hemsworth külső alá úgyse adjatok a mércét.

Vagy mégse vagytok annyira 3rdekesek.

2014. ápr. 14. 13:38
 13/26 anonim ***** válasza:
44%
Gondolom ,mert elvagytok szállva magatoktól, én meg nem értem mit nem értesz ezen.
2014. ápr. 14. 13:51
 14/26 A kérdező kommentje:
nem vagyunk elszállva,legalábbis szerintem. az érdekes/különlegeset pl. arra is értem, hogy művészeti irányba tanulnánk tovább...tehát egy festő/fotós/stb., furcsán öltözködő, de nagyon szép lányhoz nem mernek odamenni a fiúk! amúgy én személy szerint utálom a facebookot, nem is nagyon posztolok semmit, nincs sokezer ismerősöm, nem ott élem az életemet. nem értem, miért kell folyton az emberbe belekötni, sértegetni, ahelyett, hogy a kérdésre normális válszt adna :(
2014. ápr. 14. 14:10
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Én unalmas és csúnyácska lány vagyok. Nincs pasim, és nem is volt soha, pedig már elmúltam 20.
2014. ápr. 14. 16:34
 16/26 anonim ***** válasza:
25%

Mégis mit lehet erre válaszolni?

Hiaba vagy meggyőződve a hatalmas értéketekről,érdekes módon mégse kelletek senkinek.

Persze,a fiúk a hibasak..

De van az a mondas,miszerint "Ha a kacsa nem tud úszni attól még nem a víz a hülye".

Értelmezd

2014. ápr. 14. 17:03
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
Azért mert az átlag lányok többet tesznek és hajtanak azért hogy legyen pasijuk. Mint a szépek mert ti aszt hiszitek majd magátol történik valami.
2014. máj. 9. 22:38
 18/26 anonim ***** válasza:
18%
jaj te biztosan a "különleges, érdekes és szép lány" vagy...aha...nem a magamutogató ribizli...nem...te különleges vagy...édes vagy
2014. máj. 9. 23:09
 19/26 anonim ***** válasza:
# 15/18 rám írhatnál ha gondolod :3
2014. máj. 9. 23:10
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

Ezért:

"A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett néha csak elvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű. Az almák a fa tetején azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában ők csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára."

2014. máj. 9. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!