Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiú és lány között szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú és lány között szex?

Figyelt kérdés

Már vagy kb. 10x találkoztam a lánnyal, filmet néztünk ágyból, társasjáték, teázás, hosszú beszélgetések órákon át... nem tudom hová tenni, mit gondol rólam, félek megcsókolni, valahogy nem érzem azt a bizonyos "feszültséget" köztünk, pedig lehetnének erre utaló jelek, pl. sms-váltások során utalok a szexre, majd visszakérdez, hogy mit tennék vele, leírom... majd a válasza, hogy "ez tetszik, jó éjszakát :)" az ezt követő találkozókon sem ő, sem én nem hozom szóba a dolgot.

néha búcsúzáskor (csak úgy) megsimítom az arcát, erre ő elmosolyodik, de ennyi. Nem tudom, hogy érez irántam, mit gondol rólam, ugye, nem csak barátként tekint rám?

Fontos dolog, hogy jártunk régen, volt szex is (hmmm... :)), majd megszakadt a kapcsolat 2 évre.

2014. ápr. 10. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy látom neked nincs tököd ... :D
2014. ápr. 10. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tetszenél neki, vagy az efféle üzenetek, nem írna rá ilyet, hanem a frász is kiverné.
2014. ápr. 10. 23:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert szerinted mit kéne csinálnom?
2014. ápr. 10. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
kezdetnek csókold meg. akkor kiderül minden. ha tiltakozik, tudni fogod, hogy nem akar többet barátságnál, ha pedig viszonozza, akkor ő is többet akar.
2014. ápr. 10. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dugd meg, te ló! Mire vársz, kérvényt nyújtson be?
2014. ápr. 10. 23:51
 6/8 PearlDiver ***** válasza:

Ha szépen óvatosan, tisztelettudóan elkezdesz rámászni, akkor gubanc nélkül le tud állítani, ha nem akarja, és ciki sem lesz nagyon.

Ha viszont akarja, azt elég gyorsan tudni fogod :)

2014. ápr. 10. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
En ugy csinalnam, hogy eloszor tenyleg ovatosan kozelednek,megprobalnam megcsokolni, olelgetni lassuk hogy viszonyul es ha kicsi jelet is latnam hogy tetszik neki a dolog akkor gyorsan abbahagynam, majd 5-10 perc mulva elkapnam, ramasznek, szetcsokolnam, kenyeztetnem....stb stb
2014. ápr. 11. 01:26
 8/8 anonim ***** válasza:

ha ennyire biztonsági játékos vagy akkor haladj lépésenként.

1.séta közben fogd meg a kezét.

2.adj neki spontán puszit.

3.néha öleld meg egy pillanatra,jöhet mellé egy puszi is.

aztán ha ezek mind mennek és nem áll ellen,akkor csókold meg.

de erről szól az egész,fizikailag érintened kell,majdnem folyamatosan,aztán visszalépsz,és figyelsz arra is,hogy ő megérint e téged,viszonozza-e.

2014. ápr. 11. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!