Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget szeretnék tőletek kérni szerelmi ügyben!? 16/F
Én nagyon örülnék ha a szerlmem ennyire odalenne értem!:-)
Viszont van egy fiú aki nem tetszik, de én tetszek neki, és tényleg ha ő nem ír rám akk én soha nem írok neki, nem is akarom h haza kísérjen, de ha mégis Akk legalább nem kell egyedül lennem.
Bocs h ezt mondom de lehet h a lány már annyira nem is szeret.:'(
L
Szia! :)
Nagyon értékes ember az olyan, aki így tud szeretni, mint Te, ezt jegyezd meg! :)
Ha jól értem, már próbáltad vele ezt megbeszélni, igaz? És azon sértődött meg. Akárhogyis van, mindenképp át kellene ezt beszélnetek, mindennek ez a kulcsa! Ha szeret Téged, akkor nem fog hallgatni rendesen, hisz' látja, hogy valami bánt Téged. Olyan őszinte légy vele, amilyen őszintén szereted! Elhiszem, hogy félsz, hogy elveszíted/elveszítitek egymást, de... ne kínozd magad a végtelenségig mert ez a gondolat már így is elég régóta benne lehet a fejedben, ha kérdésként kiírtad ide :/
Remélem jól fog alakulni a dolog, ha meg tudjátok beszélni, akkor úgy, ha nem juttok semmire, akkor is fogd fel pozitívan ha lesz erőd, mert legalább megtudod, hogy... mi az igazság (?) :/ :)
Nem szokásom, de mivel látom érzelmes típus vagy és szerelmi gondjaid vannak ugye, merészelek ismeretlen támaszként küldeni egy ilyet neked: <3
Hajrá!
*meg fog hallgatni rendesen
(bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!