Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem első csókja csattant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első csókja csattant el tegnap, de nem élveztem, mi több teljesen "érdektelen" maradtam. Valami baj lehet velem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már tini, 24 éves vagyok és eddig betegség miatt senkim sem lehetett. Azóta meggyógyultam, rendbe jött a küldőm és elkezdtem bulizni a főiskolán. Már nagyon vártam, hogy történjen valami köztem és egy fiú között, de a csókot egyáltalán nem élveztem. Sőt, hidegen hagyott! Meglehet, hogy valami baj van velem? Most, hogy így jártam az első alkalommal nem igazán kívánom a másodikat. Sőt a szexet sem. Lehet ez aszexualitás? Vagy csak alacsony a szexuális éhségem? Tudom, hogy tízezerből egy ilyen ember van, de a jelek szerint pont én vagyok ez az egy.

Ti mit gondoltok?

Köszönöm a válaszokat!

2014. ápr. 10. 00:16
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem semmi vész, a legelső nálam is eléggé semmilyenre sikerült, pedig szép csaj volt (srác vagyok). Aztán később összejöttem A Lánnyal akit már egy éve fűztem, na abba szabályosan beleremegtem és majd' szétrobbantam a varázstól :D Sajnos nem voltunk sokáig együtt :(

Szerintem nincs igaza #2-esnek, semmilyen szabály nem köti meg azt, hogy az első csóknak hűdejónak kéne lennie.

2014. okt. 29. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!