Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első csókja csattant el tegnap, de nem élveztem,
mi több teljesen "érdektelen" maradtam. Valami baj lehet
velem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már tini, 24 éves vagyok és eddig betegség miatt senkim sem lehetett. Azóta meggyógyultam, rendbe jött a küldőm és elkezdtem bulizni a főiskolán. Már nagyon vártam, hogy történjen valami köztem és egy fiú között, de a csókot egyáltalán nem élveztem. Sőt, hidegen hagyott! Meglehet, hogy valami baj van velem? Most, hogy így jártam az első alkalommal nem igazán kívánom a másodikat. Sőt a szexet sem. Lehet ez aszexualitás? Vagy csak alacsony a szexuális éhségem? Tudom, hogy tízezerből egy ilyen ember van, de a jelek szerint pont én vagyok ez az egy.
szerintem majd belejössz és akkor elkezded élvezni és megszeretni:)
2014. ápr. 10. 00:19
2/11 anonim válasza:
Ez eléggé furcsa! Nem sértésből,de mondhatnám beteges! Az első csóknak magának kellene lennie a menyországnak mint majd az első szex is! Ez eléggé durva!
2014. ápr. 10. 00:20
3/11 anonim válasza:
idő kell.
idő.
..
:-)
később jobb lesz.
2014. ápr. 10. 00:21
4/11 anonim válasza:
Mi bajod volt?
Az első csók nekem is inkább kínosra sikeredett, mint izgatóra...sőt...az első néhány, inkább úgy mondanám. Ha belejösz akkor kezded el élvezni.
Én már az óvodában tudtam, hogy nem vagyok aszexuális. Te hogyhogy 24 évesen nem tudod??? Mit érzel, ha erotikus filmet nézel? Vagy ha szexjelenet van egy filmben?
2014. ápr. 10. 00:21
5/11 anonim válasza:
Ez még így önmagában nem jelent semmit. Lehet csak szimplán nem volt jó a csók, van ilyen.
2014. ápr. 10. 00:22
6/11 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy baj van veled. Én is csókolóztam már olyan emberrel aki abszolút hidegen hagyott, pedig nem is gondoltam volna rá. Sőt a volt barátommal, akivel 1 évig együtt voltunk, az első csókunk hihetetlenül gáz volt. Semmi bizsergést nem éreztem, az egész esetlen volt és fursa, pedig nem az első csókunk volt és mind a ketten 19 évesen voltunk akkor. Szóval én nem hinném, hogy baj lehet veled. A szexuális éhséged pedig még nem tudhatod, hogy mekkora, így hogy szűz vagy. Szerintem fogsz még olyan pasit találni, aki iránt annyira vonzódsz majd, hogy jó élmény lesz, a csók és a szex is :)
2014. ápr. 10. 00:22
7/11 anonim válasza:
az első csókom után 2 napig nem ettem.. szóval :D
2014. ápr. 10. 00:39
8/11 anonim válasza:
Ez lehet azért is, mert nem tetszett a fiú annyira vagy túl nagyvalmire számítottál... eseteg mert nem éreztél semmit az illető iránt, de nekem sem volt akkora élmény inkább a körülmény volt érdekes.
2014. ápr. 10. 01:09
9/11 anonim válasza:
szerintem nem volt kellő érzelmi alapja, úgy meg szar :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!