Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem vagy nem? Érdemes így járni?
Figyelt kérdés
Légyszíves segítsetek!
Van egy srác akit még télen ismertem meg. Nagyon tetszett, elkezdtünk facebookon chatelni. Ahányszor láttam a suliban majd kiugrott a szívem a helyéről. Aztán egyszer csak levágatta a haját. Tudom hogy ez hülyén hangzik de teljesen megváltozott így az arca, és így már nem tetszik. Eddig személyesen egyszer találkoztunk azóta de valahogy nem volt témánk, idegesek voltunk. Most újra szeretne találkozni. Mit tennétek? Szerintetek szeretem még? Mi a fene van velem?
16/L
2014. ápr. 9. 18:05
1/3 anonim válasza:
Ha szereted, akkor úgy szereted ahogy van, ha nem akkor csak tetszett az ahogy kinéz. Ez önmagában nem baj, így tudni fogod, hogy esetleg, hogy néz majd ki az igazi, ellenkező esetben ahogy már leírtam, ha szereted fogadd el úgy, ahogy van.
2/3 anonim válasza:
Találkozz vele persze, utána okosabb leszel a témában.
3/3 anonim válasza:
ez a hajvagas sztori kicsit ismerös. a volt parom, amikor összevesztünk, mindig rövidebbre vagatta a hajat, persze szokatlan volt egy ideig, de en attol ugyanugy szerettem, a szivem ugyanugy kiugrott a helyeröl meg egy ev utan is, mikor meglattam. remelem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!