Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már pasit. Mindenféleképpen hiányom van már'Mit tegyek?
Van két pasi, egyiket elég régóta ismerem , de nem igazén akar összejönni a dolog. De szerintem ha megmondanám , hogy mi a helyzet akkor igen.
Van ennek a srácnak egy haverja, aki nagyon tetszik nekem, de sajnos vele nem igazán tudnék beszélni , csak abban az esetben, hogyha elkérem az 1-es számú pasitól az msn-jét.
De félek, hogy akkor az egyes számú megharagszik és a haverjának sem kellek majd. Tényleg ki vagyok . Hogyan tudnám megoldani?
A bunkó válaszoktól kíméljetek , mert nem 1 éjszakás kalandot keresek.
18L
hát sztem el kéne döntened, h kit is akarsz , aztán pedig ha az 1-es számút választod, akkor hajrá és mondd meg neki mit is szeretnél.
ha meg a 2-est választod akkor pedig már nem lesz gáz az 1-es számú előtt elkérni a számát vagy az msn-jét, merthogy mát úgysem akarsz semmit az 1-estől.
a 2-essel , nem tudok sajnos úgy találkozni. Nekem kellene az 1-es de néha nem érzem , hogy kellek neki. Nem tudom ö mit akar.
A 2-es számúról fogalmam sincs, hogy tetszek neki legalább egy kicsit is.
1. felmész myvip beírod az 1es számú nevét,
2.bemész ismerőseihez,
3.beírod 2 es számú keresztnevét(csoport- - Névrészlet: )
u.i:Ha mákod van már meg is találtad a 2- es számú srácot:)
minden közösségi oldalon kerestem a 2-es számút de nem volt fent sehol.
Eddigre már megtudtam a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!