Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék már pasit. Mindenfél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már pasit. Mindenféleképpen hiányom van már'Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van két pasi, egyiket elég régóta ismerem , de nem igazén akar összejönni a dolog. De szerintem ha megmondanám , hogy mi a helyzet akkor igen.

Van ennek a srácnak egy haverja, aki nagyon tetszik nekem, de sajnos vele nem igazán tudnék beszélni , csak abban az esetben, hogyha elkérem az 1-es számú pasitól az msn-jét.

De félek, hogy akkor az egyes számú megharagszik és a haverjának sem kellek majd. Tényleg ki vagyok . Hogyan tudnám megoldani?

A bunkó válaszoktól kíméljetek , mert nem 1 éjszakás kalandot keresek.

18L

2009. dec. 19. 23:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
régi????:O na azt felejtsd el... hátrafele nem haladunk! a cél mindig elöl legyen! ha mindig visszatekintgetsz, és sóvárogsz, akkor csak besavanyodsz... tudom milyen, velem is ez volt... tűzz ki egy célt, törj afelé! emlékezni szabad, sőt kell is, mert a régi hibáiból tanul az ember. a céljaid viszont nem lehetnek olyan dolgok amelyek már régen elsüllyedtek. az teljességgel értelmetlen, még számomra is, pedig én a káoszban hiszek... ;)
2009. dec. 19. 23:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért, a 2-es számú sráccal egyáltalán nem is tudnál találkozni úgy hogy az 1-es számú nincs ott?
2009. dec. 20. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:

hát sztem el kéne döntened, h kit is akarsz , aztán pedig ha az 1-es számút választod, akkor hajrá és mondd meg neki mit is szeretnél.

ha meg a 2-est választod akkor pedig már nem lesz gáz az 1-es számú előtt elkérni a számát vagy az msn-jét, merthogy mát úgysem akarsz semmit az 1-estől.

2009. dec. 20. 19:31
 14/18 A kérdező kommentje:

a 2-essel , nem tudok sajnos úgy találkozni. Nekem kellene az 1-es de néha nem érzem , hogy kellek neki. Nem tudom ö mit akar.

A 2-es számúról fogalmam sincs, hogy tetszek neki legalább egy kicsit is.

2009. dec. 20. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj! Ne csak jeleket küldj!
2009. dec. 23. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Én megadhatom az msn-em :D
2009. dec. 23. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:

1. felmész myvip beírod az 1es számú nevét,

2.bemész ismerőseihez,

3.beírod 2 es számú keresztnevét(csoport- - Névrészlet: )

u.i:Ha mákod van már meg is találtad a 2- es számú srácot:)

2009. dec. 23. 17:33
 18/18 A kérdező kommentje:

minden közösségi oldalon kerestem a 2-es számút de nem volt fent sehol.

Eddigre már megtudtam a nevét.

2009. dec. 23. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!