Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már pasit. Mindenféleképpen hiányom van már'Mit tegyek?
Van két pasi, egyiket elég régóta ismerem , de nem igazén akar összejönni a dolog. De szerintem ha megmondanám , hogy mi a helyzet akkor igen.
Van ennek a srácnak egy haverja, aki nagyon tetszik nekem, de sajnos vele nem igazán tudnék beszélni , csak abban az esetben, hogyha elkérem az 1-es számú pasitól az msn-jét.
De félek, hogy akkor az egyes számú megharagszik és a haverjának sem kellek majd. Tényleg ki vagyok . Hogyan tudnám megoldani?
A bunkó válaszoktól kíméljetek , mert nem 1 éjszakás kalandot keresek.
18L
A vezetéknevét nem tudom. Sajnos félek attól is, hogy elmondja az 1esnek és akkor nagy galiba lesz.
De annyira kell már nekem valaki.
ha nem csinálsz belőle nagy ügyen akkor senki sem fog. amikor találkozol vele azt mondod, hogy szeretnél vele megbeszélni valamit, ezért elkéred az msn-jét.
De tényleg. Ha nem csinálsz belőle drámát és nem görcsölsz emiadt akkor seniknek sem fog az eszébe jutni, hogy neked a 2-es számú fiú jön be.
Mindkettő bejön de az 1est , nem értem , nem tudom mit akar.
Van amikor érzem, hogy akar és kellek neki többnek mint egy barát máskor meg nem.
Most az önbizalmam is a földön hever, most is bőgök, ki vagyok már.
tudom , hogy ez könnyű dolog . Ha nem most lenne akkor mindkét pasival flörtölnék , de ez sajnos most van !
Van egy nagy problémám ami mindennek a kulcsa , nem lehet rajta változtatni, így marad amíg élek , és ennyire szánalmas és szerencsétlen fogok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!