Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ezt válaszolja, az inkább rizsa nem?
Van egy lány. Tetszik nekem. Futó találkozás után irtam neki hogy nem-e lenne kedve kijönni beszélgetni. mire jött a válasz hogy 2 hete lett vége egy komoly 3 éves kapcsnak és most nem akar ismerkedni. Ez a szerencsém..sajna.
Szerintem ez egyenlő azzal hogy: nem vagy az esetem.
Vagy csajok..ez Nálatok hogy van...akkor ilyenkor bőjt?
De akárhogy is van ez most felejtős..az meg hogy várjak itt rá mikor érzi hogy hát "tudok beszélgetni"...nemsokértelme.
figyi, 2 órán keresztül eszel, és amikor már torkig vagy, még eléd tesznek egy halom finomságot.
nem tudnál enni belőle.
a csaj most így van a pasikkal.
2 hete ért véget egy hosszabb kapcsolata, kell idő, hogy feldolgozza és túllépjen rajta. Korrekt módon közölte, hogy mi a helyzet.
Szerintem hagyd ezt a lányt.
köszi a válaszokat.
Elég szomorú volt élőben, tudjátok az a "egyedül vagyok" tekintet.
Na de én is azon vagyok sajna: akár hogy is: nem sok esély van hogy..
Vagy nem jövök be, vagy a másik. A lényeg ugyanaz.
Az azért elég kiábrándító mikor előtte írja hogy semmit nem csinál tv-zik, aztán a válasza Nem. Ez olyan egyértelmű mint egy ház.
Hát mit mondjak, van egy ismerősöm, ő azért sikeresebb a nőknél:) kár, tényleg tetszett ez a kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!