Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány ezt válaszolja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány ezt válaszolja, az inkább rizsa nem?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Tetszik nekem. Futó találkozás után irtam neki hogy nem-e lenne kedve kijönni beszélgetni. mire jött a válasz hogy 2 hete lett vége egy komoly 3 éves kapcsnak és most nem akar ismerkedni. Ez a szerencsém..sajna.

Szerintem ez egyenlő azzal hogy: nem vagy az esetem.

Vagy csajok..ez Nálatok hogy van...akkor ilyenkor bőjt?

De akárhogy is van ez most felejtős..az meg hogy várjak itt rá mikor érzi hogy hát "tudok beszélgetni"...nemsokértelme.

2014. ápr. 7. 02:07
 1/8 anonim ***** válasza:

figyi, 2 órán keresztül eszel, és amikor már torkig vagy, még eléd tesznek egy halom finomságot.

nem tudnál enni belőle.

a csaj most így van a pasikkal.

2014. ápr. 7. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:

2 hete ért véget egy hosszabb kapcsolata, kell idő, hogy feldolgozza és túllépjen rajta. Korrekt módon közölte, hogy mi a helyzet.

Szerintem hagyd ezt a lányt.

2014. ápr. 7. 02:11
 3/8 anonim ***** válasza:
A nőkhöz úgy kell állni, hogy csak az információt próbáld meg kinyerni, abból, amit mond. A körítést, jólneveltséget, meg a hülyeségeket le kell hámozni róla: nem akar ismerkedni. Ennyit tudsz, maradj ebben, dolgozd fel, igyál :) aztán ---> Next biács! :D Sok magányos luvnya van :)
2014. ápr. 7. 02:17
 4/8 anonim ***** válasza:
hát ha tényleg most lett vége egy 3 éves kapcsolatának szóval igazat mond akkor azért kell idő. én pasi vagyok de nekem is kell. de ha nem ezaz igazság akkor is hagyd mindkét esetnél hagyd ez a lényeg igazából:D
2014. ápr. 7. 02:28
 5/8 anonim ***** válasza:
luvnya XD szkuvi pliz
2014. ápr. 7. 02:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Ha igaz, amit mondott, akkor n csodálkozz, ha nem akar rögtön másik kapcsolatot. Főleg, ha netán őt hagyták ott.
2014. ápr. 7. 03:43
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Elég szomorú volt élőben, tudjátok az a "egyedül vagyok" tekintet.

Na de én is azon vagyok sajna: akár hogy is: nem sok esély van hogy..

Vagy nem jövök be, vagy a másik. A lényeg ugyanaz.

Az azért elég kiábrándító mikor előtte írja hogy semmit nem csinál tv-zik, aztán a válasza Nem. Ez olyan egyértelmű mint egy ház.

Hát mit mondjak, van egy ismerősöm, ő azért sikeresebb a nőknél:) kár, tényleg tetszett ez a kislány.

2014. ápr. 7. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben úgy állnék hozzá: Akkor bsszál a tv-ddel! Hajrá! és pacsi, séta.
2014. ápr. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!