Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre hogyan reagálnátok? Illetve valaki meg tudja magyarázni ezt a viselkedést?
Barátságban (inkább ismeretség) voltam egy férfival, akivel kb. 1 év után elkezdtem többször is találkozni. Szinte napi üzenetváltások, heti 2-3x találkozás, ebéd, vacsora, kávézás, iszogatás, egyéb közös program, ilyesmik. Mindig kihangsúlyozta, hogy alig várja, hogy találkozzunk és mennyire örül nekem, amikor nem vagyok ott, milyen jó lenne, ha ott lennék stb. Egyszer jó pár ital után még beszélteünk telefonon és elmondta, hogy mennyire akar engem, mindenestül, ahogy vagyok.
Aztán kb. egy hétre rá elmentünk vacsorázni, és amikor hazavitt valahogy kitértem arra is, hogy én is mennyire kedvelem (visszafogtam magam, valójában teljesen belezúgtam). Erre ő meglepetten odafordult hozzám, hogy "Ja, te ezt így értékelted? Tudtam, hogy te ezt akarod, de én nem akarok tőled semmit, akkor másképp viselkednék és észrevennéd."
Nagyon megalázó volt, majdnem sírva fakadtam. Utána első mérgemben még írtam neki, hogy legyen kedves akkor megmagyarázni néhány lépését, hogy mit miért tett, nem akarok semmit, csak tegyen annyit, hogy elmondja: miért?
Persze sosem jött válasz.
Azóta egyáltalán nem beszélünk, de néha a közös barátoknál találkozunk és akkor széles mosollyal köszönt és örül nekem, mintha semmi nem történt volna.
Ti értitek ezt?
2. valóban, ezt így elnézve nem biztos. :)
3. ezt nem értem...
4. ez nagyon furcsa, nem gondoltam volna, hogy más is ezt csinálja, tényleg érthetetlen.
egyébként miért nem zavarja, hogy úgyis találkozunk később, kikerülhetetlen, tehát nem "szégyelli magát" úgymond, hogy mit csinált? ha adott volna magyarázatot, hogy ezt miért csinálta én teljesen megérteném, bármi is az de így nagyon haragszom rá és kellemetlenül érzem magam a társaságában, mintha az én hibám lenne. néha ezért a barátaimmal is lemondok valamit, ha tudom, hogy ott lesz. elég visszahúzódó, csendes vagyok, ez az "élmény" nem nagyon segített abban, hogy bárki felé bátran nyissak, miért tenné ezt valaki olyannal, akit egyébként jól ismer és "kedves ismerőse"? ráadásul a bátyám az egyik legjobb barátja. továbbra se tudom felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!