Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tali után beszámolok a csajnak hogy a haja szálát otthagyta a kocsimban, akkor vicces lesz vagy megsértődik?
Figyelt kérdés
Szóval kb így írnám neki
"Szia, itthagytál nekem valamit :) Ne aggódj elraktam és vigyázok rá :)
Erre ő: De mit?
Én: Egy szép szőke hajszálat :)
2014. ápr. 6. 21:16
14/23 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy megsértődik-e, nálad van a hajszála, le tudod klónozni, akit magadra formálhatsz. Problem solved.
16/23 A kérdező kommentje:
Lányok? Ti mit gondoltok?
2014. ápr. 6. 21:29
18/23 anonim válasza:
kicsit fura lenne de sztem aranyos, h ilyen kis apróságról mint egy hajszál ilyen kedves üzenetet kihozol :) más lehet, h csak letekerte volna az ablakot és kidobta volna
19/23 anonim válasza:
szerintem is aranyos. Ird meg neki nyugodtan, nekem tetszene... ez volt az első gondolatod, spontán és őszinte, ha neki nem jön ez be akkor nem hozzád való.
Mindig legyél természetes, ne spilázd túl
20/23 A kérdező kommentje:
Megírtam neki
2014. ápr. 6. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!