Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék ingyér gádzsiztatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Weke Daka kérdése:

Hol tudnék ingyér gádzsiztatni? (Csak komoly válaszokat! )

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát keresel egy cigánytelepet, bemész, gádzsiznak majd eleget!
2014. ápr. 6. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
A nyugati aluljárójában is rengeteg cigány ribi van, azok már csak azért is megengednének egy ingyen menetet, mert "tezsvírek vágytok, csáládbán márád!"
2014. ápr. 6. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
erre a kerdesre komoly valaszt nem fogsz kapni. mondjuk sokat segitene, ha nem ciganyul irnal, hanem magyarul, tobben megertenek mit is akarsz. ha ingyen dugasrol van szo, el kell keseritselek: a fizetos lanyok azok bizony meg az ilyen 12 eves purdeknak se adjak ingyen a p**cit...
2014. ápr. 6. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem. Hogy jön ide a cigány kérdés? Se én nem vagyok cigány, se nem cigány csajjal akarok gádzsiztatni. A gádzsi szó eleve nemcigány csajt jelent.

A gádzsi és a csaj szó is magyar szleng szó, igaz mindkettő cigány eredetű, de ismétlem: magyar szlengszó.

Szóval, hol tudnék ingyér gádzsiztatni?

2014. ápr. 6. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Írd azt: Hol tudnék ingyen szopatni? Akkor megértjük, ill. arra a válasz: max diszkóban beb*szott csajokat
2014. ápr. 6. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!