Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen fiút? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fiút? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval, voltunk egy szórakozóhelyen és ott volt egy srác, aki a barátnőm pasijának az egyik haverja, állítólag elég régóta nem volt (vagy egyáltalán nem volt?) barátnője. A srác első de még második ránézésre is teljesen OK. A haverja viccesen megjegyezte, hogy egy kicsit fura a srác, de azt hittem csak hülyéskedik.

Jót beszélgettünk, de amikor mentünk haza nem kérte el a számom, meg semmi csak elköszönt és elment. Nekem tetszik a srác, szerintem én sem vagyok közömbös neki ezért szóltam a barátnőmnek, aki összehozott nekünk egy randit.

És most jön az érdekes rész. Eljött a randira, és pókerarccal közölte, h tudja h a barátja akar neki csajt szerezni, és hogy ez mennyire kellemetlen neki, és mondta hogy nem akarja hogy kínosan érezzem magam emiatt a "randi" miatt, ezért mondjam azt a barátnőmnek, hogy nem tetszett nekem. Na itt köpni nyelni nem tudtam, gondolom látta hogy mennyire ledöbbentem, ezért gyorsan mondta, hogy most mennie kell, mert siet valahova.

Először azt hittem h meleg vagy valami, de a haverja aki 10 éve ismeri azt mondta, h biztos h hetero, de ő megmondta nekem h egy kicsit furcsa.

Ez kb. egy hete volt, azóta minden nap gondoltam rá.

Ti mit lépnétek a helyemben?

2009. dec. 19. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem volt olyan jó csaj. Nem tetszett nekem sem és másnak sem. Nem volt rossz, de semmilyen kisugárzása nem volt és nem volt semmilye se szép.
2009. dec. 19. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs odáig érted, tehát nem lehet normális?
2009. dec. 19. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:

20:50-es vagyok:

Így már minden világos.

Kedves Kérdező:

Szerintem ne törd magad.Tégy le a srácról.

2009. dec. 19. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Az egyik lehetőség: Nem tetszettél neki.

Másik lehetőség: igazat mondott, kellemetlen volt neki a helyzet, és úgy érezte,csak azért vagy ott, h jófejkedj.

Ha akarsz vmit keresd meg, max még egyszer elküld:D

2009. dec. 19. 23:22
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem én is ilyen "fura" srác vok, és szerintem, hogyha minden nap rá gondolsz, találkozz vele úgy, hogy nem a barátnőd hozza össze a randit.

Pl.: azt mondod neki hogy: nagyon kínos volt a multkori, nem beszéljük meg egy süti mellett?

2009. dec. 20. 00:01
 16/16 anonim ***** válasza:
szomorú az igazság, de jobb ha tőlem tudod: nagyon ronda lehetsz :S
2009. dec. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!