Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen fiút? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fiút? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval, voltunk egy szórakozóhelyen és ott volt egy srác, aki a barátnőm pasijának az egyik haverja, állítólag elég régóta nem volt (vagy egyáltalán nem volt?) barátnője. A srác első de még második ránézésre is teljesen OK. A haverja viccesen megjegyezte, hogy egy kicsit fura a srác, de azt hittem csak hülyéskedik.

Jót beszélgettünk, de amikor mentünk haza nem kérte el a számom, meg semmi csak elköszönt és elment. Nekem tetszik a srác, szerintem én sem vagyok közömbös neki ezért szóltam a barátnőmnek, aki összehozott nekünk egy randit.

És most jön az érdekes rész. Eljött a randira, és pókerarccal közölte, h tudja h a barátja akar neki csajt szerezni, és hogy ez mennyire kellemetlen neki, és mondta hogy nem akarja hogy kínosan érezzem magam emiatt a "randi" miatt, ezért mondjam azt a barátnőmnek, hogy nem tetszett nekem. Na itt köpni nyelni nem tudtam, gondolom látta hogy mennyire ledöbbentem, ezért gyorsan mondta, hogy most mennie kell, mert siet valahova.

Először azt hittem h meleg vagy valami, de a haverja aki 10 éve ismeri azt mondta, h biztos h hetero, de ő megmondta nekem h egy kicsit furcsa.

Ez kb. egy hete volt, azóta minden nap gondoltam rá.

Ti mit lépnétek a helyemben?

2009. dec. 19. 19:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
de miért kell nektek lányok minden pasit lebu-zizni akiknek nem jöttök be?:D
2009. dec. 19. 19:09
 2/16 A kérdező kommentje:
szerintem bejöttem neki, nagyon úgy nézett ki...
2009. dec. 19. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el.
2009. dec. 19. 19:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Hogyhogy úgy nézett ki, hogy bejössz neki?
2009. dec. 19. 19:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez egy jó srác! Nekem is szimpatikus a leírtak alapján. Őszinte. De nemhiszem, hogy akarja a dolgot. Lehet, hogy tetszel neki, de csak felszínesen. Mondhatni szimpatikusnak tart. Lehet, hogy kiábrándult a nőkből és vár egy igazán jóra, vagy teljesen lesz*rja az egészet! Hány évesek vagytok?
2009. dec. 19. 19:31
 6/16 A kérdező kommentje:
ő 21 én 19
2009. dec. 19. 19:44
 7/16 Andrewka ***** válasza:
100%

Szerintem az a legvalószínűbb h cikinek érezte h a barátnőd és az ő haverja szerez neki csajt.

ha még akarsz tőle valamit te kezdeményezz és ne a barátnődet kérd meg, mert gyerekes dolog szerintem és ezek szerint ő is így gondolja

22/f

2009. dec. 19. 19:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Jah elképzelhető, hogy neki ez így gáz volt. Valahogy kezdeményezz. Hívd el, hogy csakúgy dumcsizzatok semmi extra.
2009. dec. 19. 20:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy én nekem miért nem voltak ilyen sztoriaim, amikor csajhiányom volt.

Illetve egyszer össze akartak hozni egy eléggé középszerű csajjal. Annyira megalázónak tartottam, hogy egy szintbe sorolnak vele, hogy nem is találkoztam vele. Pedig a csaj eléggé beindult rám, dehát rettenetesen gáz lett volna.

2009. dec. 19. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Középszintű?...Mi ez a bekategorizálás?
2009. dec. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!