Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engedjem a csajnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem a csajnak, hogy ugráltasson?

Figyelt kérdés

Második randink lenne. Megbeszéltük a lánnyal, hogy hétfő este találkozunk. Mondtam neki, hogy hétvégén hazautazok vidékre (elég messze lakom). Ma pedig rámírt e-mailben, hogy: "Nincs kedved megis holnap este talakozni? Egy csomo ho esett ma, es tudod mennyire szeretem a havat. "

Kérdés: most utazzak vissza egy nappal korábban?? Szerintetek jó dolog az, hogyha hagyom, hogy irányítson? És különben is, a hó hétfőig biztosan megmarad.

2009. dec. 19. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17:26 vagyok.Ez még csak a MÁSODIK RANDI! Nem azt mondom,hogy olyan pasi kell,aki szarik rám!Az hogy szeretjük egymást nem azt jelenti,hogy az EGYIK FÉL behódol.Igenis tartsd magad az elhatározásodhoz.Főleg ha te is ugráltatásnak érzed.Nagyon jó hogy hiányzol neki,de lehet,hogy a családodnak is hiányzol.Gondolom ritkán mész haza.
2009. dec. 20. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Így van, nehogy miatta utazz annyit! Főleg ha messze vagy! Szerintem ő is megérti a dolgot, ha meg nem akkor lehet nem is lesz jó a kapcsolatotok a jövőben. Úgyhogy maradj szépen otthon, a hó szerintem minimum keddig úgyis megmarad, de lehet még szerdán is lesz, csak utána olvad el mert 10 fok lesz.
2009. dec. 20. 11:43
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Végülis megírtam a lánynak, hogy nem megy, aztán éjszaka meggondoltam magam, és most ráírtam egy sms-t, hogy mégis igen. (amúgy örült neki). Asszem így a legjobb, és különben is, valahol olvastam, hogy a lányok tudatosan (vagy tudat alatt?) szeretik, hogy nem vagy kiszámítható. :)

2009. dec. 20. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:

ez viszont elég kiszámítható

a csaj azt mondta, gyere, és te mégy ...

nem kétséges, ki fogja irányítani a kapcsolatot, az életedet

2009. dec. 20. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!