Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek melyik nő vonzóbb?
nekem alapnól a sötétebb hajúak jönnek be, de ha ezen két csajszi közül kell választani akkor a szőkét választom, mert van a nézésében valami "plusz", meg ő jobban bejön, szerintem helyesebb.
F/21
Mindkettő b*szható...
amugy a 2., mert arról még nem láttam pucér képet a neten. meg a szőkék jobban bejönnek...
Mindkettő nagyon szemrevaló teremtés.(nem akartam szaftosan írni)De talán a második, olyan bájos a tekintete.Egyből feldobta a napom az a mosoly. :D Persze az első is nagyon szép, kicsit komolyabbnak tűnik, de nagyon szépek mindketten.
23F
nekem az első :) nagyon szép ívelésű száj, csókolni való ajkak, karakteres arc, szép hosszú hullámos haj, jó alak...
F/20
Hát...most az attólfügg mire. B*szni mind 2 jó.
Kapcsolat céljából meg fene tudja, nemismerem őket.
Szimplán csak kinézetre pedig az egyes. A másodiknak ez a szőke haj túl mű. Az első laza csaj, természetesebb mint a 2. Azért az 1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!