Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csináljam? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Milyen esélyem van?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jól megvagyok. Huszonévesek vagyunk. Van egy 2 éves kislánya. Eddig nagyon jól érezte magát velem. Az utolsó találkozón a mozizás Jól sikerült. A film alatt a vállára hajtottam a fejem. Csak mosolygott a dolgon. Azt mondta, hogy kicsit sem bánta, hogy hozzá bújtam. Búcsúzáskor visszahúztam őt és megpusziltam őt. Közben fogtam a kezét. Nem húzta el a kezét. Azt mondta, hogy ,nagyon jól érezte magát velem. A következő találkozón sétálni megyünk. Ott szeretném őt megcsókolni. De nem szeretném, ha visszautasítana.
2014. ápr. 2. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért arra légy tekintettel, hogy van gyermeke! Nem csak a csajt kell akkor választanod hanem a gyermeket is! Ezt rágd át nagyon! Neki kell egy új szerelem és egy "apa" is, de neked nem biztos, hogy kell még egy gyerek. De ha nem akadály akkor hajrá! Legyetek boldogok!

A jelekből kiindulva nem fog visszautasítani!

2014. ápr. 2. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz visszautasítás, hajrá ! :-)
2014. ápr. 2. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak akkor csináld, ha a gyereket is vállalod. Ha csak kalandot akarsz, akkor keress mást. Egyébként a jelek alapján szerintem bejössz neki te is.
2014. ápr. 2. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!