Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis honnan veszi sok férfi, hogy egy átlagos nőnek minden ujjára jut pasi és akkor van kapcsolatuk, mikor csak akarják?
Az átlagos 20-30 közötti nőnek vannak udvarlói (több). A szebbeknek TÖMÉRDEK. Neked nincs egysem, hát szerintem már magad is rájöttél ez mit jelent...
Egyébként: átlagos pasinak alig akad egy-két öntként jeletkező, de azok is többnyire a kétségbeesett rondák, akikhez amúgy nem mennének oda.
Egy barátom, akit egy igazi adonisznak nevezhetünk, na nála van egy csomó önként bepróbálkozó nő. Többnyire átlagosak v inkább az alattiak. Jó nő? EGY SE!!!!
Kár h nincs rátok írva h kinél nem próbálkoznak.Akkor ez kb máris megváltozna :D
Amúgy pedig igaz.Szexről van főleg szó.Nem másról.Ha 1 nő elkezd nyomulni akkor azt biztos van aki megdugja.Fordított esetben még pofont is kaphat az illető.
Először férfi példát mondok, mert én is az vagyok. Én egy jóképű (barna haj, zöld szem) férfinak tartom magam, szeretek sportolni, hangszereken játszom, egyetemista vagyok. Tehát azért mondhatjuk hogy tettem már le az asztalra egyet s mást. Mégis egyszerűen, mintha meg lennék átkozva a nők terén. Ha ritkán megismerek egy olyan hölgyet, akivel el tudnám képzelni, és össze is illenénk stílusilag, életvitelileg, általában már foglalt, vagy épp nem szeretne ismerkedni. Az egyetlen, ami gond lehet, hogy visszafogottabb típus vagyok, és nem vagyok bulizós. Persze itt most nem a tiszta zárkózott, frusztrált idegbeteg figurára kell gondolni, hanem egy bizonyos mértékig.
A válaszom lényege itt jön: biztosan vannak ilyen helyzetben lévő lányok is, és Te, kedves kérdező is lehet ilyen vagy csak nőben. Nyilván sok férfi azt gondolja, hogy egy átlagos nőnek is van 10-20 udvarlója, és akkor tényleg csak a nőn múlik, hogy akar-e, kivel akar kapcsolatot. Viszont vannak olyan faramuci helyzetben lévő emberek, akik amúgy tök normálisak, sőt sok dologban átlag felettiek jó értelemben, és mégsem találnak maguk mellé senkit, pedig adott esetben ránézésre is sokkal indokoltabb lenne náluk, mint másoknál. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!