Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis honnan veszi sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis honnan veszi sok férfi, hogy egy átlagos nőnek minden ujjára jut pasi és akkor van kapcsolatuk, mikor csak akarják?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 19:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor én átlag alatti lehetek jópár barátnőmmel együtt, mert többnyire egy udvarlónk sincs, nemhogy 20...
2014. ápr. 1. 20:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Mutasd meg magad és a barátnőidet priviben és eldöntöm :)
2014. ápr. 1. 20:05
 13/24 anonim ***** válasza:

Tipikus pasi válaszok.....mit vártál kedves kérdező?

Úgyse magyarázod meg nekik hogy nem így van, hidd el, én nőként tudom, hogy ez nem igaz. Hiába gondolja minden pasi hogy egy nőnek minden ujjára akad férfi, persze, szexre biztos, de normális kapcsolatra nem hiszem :)

2014. ápr. 1. 20:05
 14/24 LeftBehind ***** válasza:
13. Hát...az már egy opcióval több mint ami nekem jutott.
2014. ápr. 1. 20:07
 15/24 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy végső soron Ti döntitek el, hogy engedtek a közeledő, ismerkedni vágyó férfinak, vagy sem. Feltéve, ha ő kezdeményez. És hiába a mai kifordult világ, legtöbbször még mindig a férfi kezdeményez. Függetlenül attól, hogy Ti nők irányítjátok a szálakat... :D

Vulgárisabban mindezt kifejezve: azért, mert nálatok van az összes pin@! :)

16/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk a lányok gondolom nem GYK-n udvarló pasikra gondoltak.. xD
 17/24 anonim ***** válasza:
Onnan, ahonnan a nők veszik azt, hogy egy buliban bárki becsajozhat.
 18/24 anonim ***** válasza:

-.-"

Nagyon szép is lehet szingli. Az nem tudom mit jelent számotokra, hogy "lehetne"?

Az hogy minden ujjára lehetne? Talán azt hogy csak lehetne! Na magyarázhatom a nőknek...

2014. ápr. 1. 20:10
 19/24 A kérdező kommentje:
Én nem úgy tapasztalom, hogy a férfiak egyáltalán kezdeményeznének...
2014. ápr. 1. 20:13
 20/24 anonim ***** válasza:
milyen helyekre szoktatok járni barátnőiddel?
2014. ápr. 1. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!