Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis honnan veszi sok férfi, hogy egy átlagos nőnek minden ujjára jut pasi és akkor van kapcsolatuk, mikor csak akarják?
Tipikus pasi válaszok.....mit vártál kedves kérdező?
Úgyse magyarázod meg nekik hogy nem így van, hidd el, én nőként tudom, hogy ez nem igaz. Hiába gondolja minden pasi hogy egy nőnek minden ujjára akad férfi, persze, szexre biztos, de normális kapcsolatra nem hiszem :)
Onnan, hogy végső soron Ti döntitek el, hogy engedtek a közeledő, ismerkedni vágyó férfinak, vagy sem. Feltéve, ha ő kezdeményez. És hiába a mai kifordult világ, legtöbbször még mindig a férfi kezdeményez. Függetlenül attól, hogy Ti nők irányítjátok a szálakat... :D
Vulgárisabban mindezt kifejezve: azért, mert nálatok van az összes pin@! :)
-.-"
Nagyon szép is lehet szingli. Az nem tudom mit jelent számotokra, hogy "lehetne"?
Az hogy minden ujjára lehetne? Talán azt hogy csak lehetne! Na magyarázhatom a nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!