Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hey people! Mit lenne legjobb döntés? FONTOS!
Figyelt kérdés
Szóval ha valaki elutasít Téged aztán néhány hét múlva, azt mondja, hogy mégis csak próbáljuk meg akkor Te belemennél?2009. dec. 17. 20:47
11/14 anonim válasza:
Mindenesetre mínusz egy pont a határozottsága miatt.
12/14 anonim válasza:
Hát figyelj. Amikor a barátnőmmel próbáltam összejönni, nálunk is volt ilyen ló nincs, jó a szamár feeling, de ha tényleg tetszik a csaj, akkor sztem ne habozz sokat. Vagy az lesz, h tényleg "ló-szamár" szitu volt, és akkor dobod, vagy boldogok lesztek, mint mi már majdnem két és fél éve.
13/14 anonim válasza:
egyszer megcsináltam ugyanezt. Többet az életben nem fogom. Nem csinálok magamból hülyét. Tanulásnak jó volt.
14/14 A kérdező kommentje:
Mínusz egy pont a határozottságom miatt hehh!
Igen tényleg határozatlan vagyok lehet, de ilyen helyzetben még nem voltam. Egyébként igen tetszik a lány.
2009. dec. 18. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!