Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdesz kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdesz kapcsolatot egy olyan lánnyal, akit mindenki körülrajong?

Figyelt kérdés

Egyetem.

Oké, elhívod randizni, de találkoztok suliban is, és egyszerűen kellemetlen. Hogy követi 5 friendzone fiú, akik mindenbe beleszólnak, túl akarnak beszélni. Egyszóval k.vára idegesítő, legszivesebben beverne az ember egyet ezeknek a f.aszoknak. Nem lehet tőlük rendesen beszélgetni, mert folyton magukra terelik a figyelmet.

2014. márc. 28. 18:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Nyilván azt meg még nem lehet mondani ebben a korai időszakban, hogy szóljál már a rajongóidra, mert csak rám vetne rossz fényt, hogy uralkodni akarok, vagy valami, de közben nem, csak lehetetlenné tesznek mindent.
2014. márc. 28. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt meglehetne vele finoman beszélni. Vagy mikor a többiekkel van és te is ott vagy mond nekik hogy egy kicsit hagyjanak magatokra, szeretnétek személyesen beszélgetni.
2014. márc. 28. 18:52
 3/3 Eszter696 válasza:

Megéri beállnod a sorba? Ennyire tetszik az a lány? Mert lehet, hogy az az 5 "friendzone" srác is folyamatosan próbálkozik, csak nem sikerül az áttörés...és ha mindig odamész, próbálsz vele beszélni, de a vége az lesz, hogy nem sikerül randit kérned, csak állsz ott, akkor egy leszel/vagy közülük sajnos. :/ mert ha nekik is tetszik, nyilván nem fogják hagyni, hogy az orruk előtt hívd el a lányt :) és amúgy meg elég kínos lenne, ha mondjuk nemet mondana ennyi ember előtt... úgyhogy próbáld elkapni amikor egyedül van, pl amikor hazafelé megy, vagy jön reggel...

Tudom, hogy cikis a facebook-on nyomulni, ezért nem is azt mondom, hogy ott kérj randit, de ha pl ugyanazt tanuljátok, azzal kapcsolatban ráírhatnál egy kérdést, válaszol és te ott abbahagyod a beszélgetést, de legközelebb emlékezni fog rád, köszön neked a folyosón vagy nemtudom, és máris egyszerűbb beszélgetést kezdeni. Plusz nem rajongtad rögtön körbe és ez újdonság lesz egy ilyen népszerű lánynak. Szerintem felfigyelne rá, hogy valaki kicsit távolságtartóbb és máris ő akarna megtetszeni neked :)

2014. márc. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!