Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn az összes lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn az összes lány miért nem ír már vissza, ha elmondom, hogy földművelésből élek?

Figyelt kérdés
Van rendes munkám is, hétfőtől péntekig, de egész szombatot a kertben töltöm, mert nagyon nagy kertünk van, tele gyümölcsfákkal, óriási veteményessel. Mindig azt írják, hogy az nem lehet túl jó, meg túl könnyű, ők ezt nem is szeretnék csinálni soha. D mind ilyeneket ír, vagy pedig semmit sem. Mintha bűzlene nekik a munka, vagy nem tudom. Pedig hótt átlag lányokkal szoktam beszélgetni, nem ez a nagyvilági nő, ahogy látom.
2014. márc. 27. 07:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*egyes emberkék
2014. márc. 27. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Én dolgozom, nem tartatom el magam senkivel, de nem akarnék földművelésből élni.

Mondd nyugodtan, hogy lusta vagyok, vagy gyenge mert nem bírnám. Nekem sokkal többet ér ha hétvégén ki tudok mozdulni erdőbe menni például vagy kirándulni valamerre. Nem szeretnék munka után még a kertbe gürizni inkább kiviszem sétálni a kutyát vagy elmegyek barátnőkkel belülünk valahova. Sokat tanultam a diplomámért a munkám is irodai, az egész életem a városra van berendezkedve.

A földművelésről nincsenek elsőkézből tapsztalataim, az állattartásról igen nyaranta diákként sokat dolgoztam ilyen helyen. Felnőtként nem akarom azt csinálni. Dolgozom nem is keveset de fejjel és felelőséggel. Van szabadidőm amikor eljárok edzeni, meg tudok azzal foglalkozni ami érdekel van szabadságom tudok utazni és ezt nem adnám fel. Szüleim is így éltek, nem vagyok buli központú a dico-tól pl rosszúl vagyok de nekem sokkal többet ér a családdal összeülni a kertbe sütögetni valamit vagy elmenni hétvégére valahová.

A földművelés meg, nincs szabadság, álló tőke, a haszon nagyrészét elviszik a ráfordítások stb. (nyilván vannak olyanok is amiknél nagyobb a haszon), de nekem nem kéne.

2014. márc. 27. 10:12
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Azért ne sarkítsuk ki a helyzetet! ÉS főleg ne általánosítsunk.

Én is a szombat-vasárnapjaimat ha épp nem barátnőmmel vagyok, akkor a kertben töltöm, imádok kertészkedni, és nem csak 3 szem répát meg 2 fej káposztát termelek, hanem egy nyáron megtermelünk annyi zöldséget, ami 80%-ban egész évre elég.

Sokszor még hétköznap munka után is hátramegyek egy órára a kertbe, pedig rendszerint este 7 után érek haza. Mégsem csinált belőle senki problémát.

Persze, van olyan, akinek csak az számít, hogy minél menőbb kocsid legyen, és még a szomszéd utcába is te fuvarozd, de szerencsére ez a lányok többségére nem jellemző.

Persze, abban semmi kivetni való nincs, ha valakinek egy bizonyos életstílus nem tetszik, nem vonzó. Attól még egy ember nem lesz rossz, ha neki mondjuk a klasszikus falusi élet nem tetszik. Másnak meg a vállalkotók életstílusa nem tetszik, megint másoknak meg a titkárnőké nem. Ez ilyen. Nem kell egyből nekiesni, hogy bűzlik nekik a munka, csak mert nem minden vágyuk egész nap kapálni, gereblyézni meg gyomlálni. Bőven lenne sok olyan munkakör, ami meg neked nem jönne be, és nem lennél képes naponta órákon át csinálni, mégis kicsit erős lenne erre azt mondani, hogy büdös a munka.

De az sem mindegy, hogy hogy adod elő. Az ember másként viszonyul hozzá, ha hobbiként állítod be, és megint másképp, ha hivatásként. Meg remélem, azért nekik nem ilyen átéléssel és vehemenciával adod elő, akkor ne csodálkozz. :)

Na meg remélem, nem ez alkotja a bemutatkozásod nagy részét.

Az olyan reakciók nagy részét, hogy tőlük ez távol áll, vagy nem bírnák, ha ezzel kell foglalkozni, pozitívan is le lehet reagálni.

Na meg tudod, nem feltétlen kell mindent egyszerre a nyakukba zúdítani. :) Ha ezzel kezdesz (eléggé kisarkítva), hogy XY vagyok, X éves, és egész szombaton a kertben kapálok, felsorolod, hogy milyen veteményeid vannak, mennyi gyümölcsfád... garantált kudarc.

Általános szabály, hogy izgalmasnak kell tűnni a lányok számára. Nem baj, ha nem egyeztek mindenben, de nem a különbségeket kell kihangsúlyozni, hanem azt, amiben hasonlítotok.

NA meg egy jótanács: kicsit választékosabb stílusban beszélj!

2014. márc. 27. 10:40
 14/20 anonim ***** válasza:

#14: nemes egyszerűséggel erre szoktam mondani, hogy minden munka munka, mindenki máshoz ért, mást tud és szeret jól csinálni. Valakinek a földművelés az élete, másnak az orvoslás, megint másnak meg a kenyérdagasztás. Senki nem lesz attól se több, se kevesebb, hogy más területen dolgozik.

Ahogy meg előző hozzászólásomban is megírtam, attól, mert valakinek - bocsánat, pejoratívan fogalmazok - nem az az életcélja, hogy a földet túrja, attól még nem büdös a munka neki.

Szóval hozzáállásban a kérdezőben is van hiba.

2014. márc. 27. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy amikor azt írod nekik, hogy ''Nagy kertÜNK van.", akkor leesik nekik, hogy vagy családos vagy, vagy anyádékkal élsz.
2014. márc. 27. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Simon Belmont - tudom a te válaszod szerintem rendben is van, sőt szépen megfogalmaztad. Én azokkra ragáltam akik szerint a nőknek büdös a munka ha nem akarnak ilyesmikkel foglalkozni. Nem értem miért kell egyből arra gondolni, hogy csak eltartatni akarjuk magunkat, elég sok másféle munka van még a világon nem lehet mindenki alkalmas mindenre.
2014. márc. 27. 12:02
 17/20 anonim ***** válasza:

edves 3-as, én nem binàhogy tsanak, szerintem nö, ha tud, menjen dolgozni, nem tudnék màs pénzén éhisz az nem az enyém, nem én dolgoztam meg érte.

Volt hasonlo fium, engem nem zavart. Az viszont zavarna, ha a sràc mindig csak dolgozna, alig lenne velem. Lehet hogy ez is egy ok volt, bàr, attol nyugodtan visszairhattak volna!

2014. márc. 27. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:

*nem birnàm ki, hogy eltartsanak*

Elnézést a hibàkért, haldoklik a gépem :@

2014. márc. 27. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
#18: remélem, nem értettél félre, nem ellened írtam, csak a Te hozzászólásod kapcsán jutott eszembe. :)
2014. márc. 27. 14:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Hmm, ha a ribik tudnák, hogy mennyibe kerülnek a mezőgazdasági gépek, traktorok, akkor az összes jómódú parasztsrácnak jó nője lenne. :D
2014. márc. 29. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!