Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz folytatás?
Figyelt kérdés
Hosszú chatelés után végre találkoztunk. Jókat nevettünk, én nagyon jól éreztem magam. Bár egy idő után annyira belejött a dumálásba, hogy kb. lelőni se lehetett. A tali után, este, ráírtam skype-on, de alig írt. Azt mondta tanul, mondjuk a talin is említette, hogy tanulnia kell majd.
Szerintetek lesz folytatás, vagy ez egyelő volt a lerázással?
2014. márc. 27. 06:43
2/9 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2014. márc. 27. 06:45
3/9 A kérdező kommentje:
Félek, hogy nem.:S
2014. márc. 27. 06:45
4/9 A kérdező kommentje:
az elején nem mindig nézett a szemembe, a végén már folyamatosan. búcsúzáskor kaptam két puszit
2014. márc. 27. 07:05
5/9 anonim válasza:
Szerintem is lesz, a tanulás meg nem lerázás.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem.:):$ Mondjuk eléggé érdekes pasi, a randiig is nehéz volt eljutni.
Egyik beszélgetésünkkor még a randi előtt azt mondta kedvel és ő végig randiként emlegette az egészet, még én nem.
2014. márc. 27. 07:13
8/9 A kérdező kommentje:
szerintem sem.:)
2014. márc. 27. 07:29
9/9 anonim válasza:
Az,hogy nem bombáz rögtön üzenetekkel,hívásokkal a randi után,még nem jelenti azt,hogy nem érdekled.Van,aki nehezebben nyílik meg a másik felé,de attól még kedvelheti,tetszhet neki.Neki is van élete,dolgai,amikkel foglalkoznia kell.Ezek után sort kerít a magánéletre is gondolom,ha van ideje.Persze ha hosszú ideig ilyen tartózkodó,akkor gyanút foghatsz,de egyelőre nem hiszem,hogy aggódnod kéne emiatt.Ne siettess semmit,majd szépen alakulnak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!