Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogyan történt az első csalódása?
Őm az első csalódásom, mikor az exem azt mondta hogy a munka fontosabb mint én. Ezután elöttem (szó szerint) jött össze az akkori legjobb barátnőmmel.
20l
Nagyon, nagyon, nagyon akartam már azt a Barbie babát. Az volt életem álma. 7 éves voltam, és láttam a Tesco polcán. Hisztiztem, könyörögtem, de anyut semmi sem hatotta meg. Azt mondta, majd két hét múlva megvesszük. De a szép, szőke babaaddigra elfogyott...:(
Életemben nem sírtam annyit! Akkor megfogadtam, többé egy babára se nézek, kisautókkal fogok játszani, mint a kisfiúk(7-14éves korig-_-").
A tanulság az, hogy semmi kétértelmű kérdést ne írj ki kedves Kérdező!
úgy, hogy hittem..
hittem hogy ő tökéletes, és más mint a többi. Aztán persze bizonyította hogy nem így van. És most egy semmit nem adó kapcsolatban élek
az eleje szép volt, Dodger.
Ben Afflecknek is volt egyszer szárnya, de minek.
nekem az volt az első, hogy mikor megtörtént az első, a srác elérhetetlenné vált. felkerestem, és nem nyitott ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!