Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy ne csak sexre kelljek neki? lent olvasd a történetet.
Taliztunk egyszer egy szórakozó helyen, és ott láttam, hogy ő is figyel engem én is őt.Nagyon sexi meg minden váltottunk is egy pár szót.Aztán msánap felvettem msn-re.Beszélgettünk kedves volt meg írta h tetszem neki.De viszont azt is elmondta, neki nem kell most komolyabb kapcsi, csak sex és más semmi, de ha vmi megfogja egy nőben akkor komolyabbra is fordulhat.Már lassan 1 hete írtam neki vipen de nem válaszol, msn-re se jár fel.Pedig úgy volt hogy ezen a 7végén talizunk, viszont úgy lehetett kivenni a szavából hogy ő nem csak beszélgetni akar:SDe én viszont már oda-vissza vagyok érte:S Mit csináljak? ne keressem semmi? Segítsetek lécci ilyenkor mit csinálja, h belém "őrüljön"?
17/L
Szia , sajnos nem tudsz mit tenni :(
Ebből nem lesz komolyabb :S
Am a fiú hány éves ?
20 éves a srác. Hát szépen lassan csak belenyugszom:S De ahogy az utolsó írta lefekszem vele és majd így belém szeret:D csak sajnos nem vok ilyen fajta:S
Köszi a válaszokat:)
Most komolyan, nem vagy ilyen buta ugye?
Ha lefekszel egy pasival, ennyi, elérte a riba*c célját és otthagy.
Nem fog soha belédszeretni.
Ez mindenkinél így van: először ismerkedés-szerelem-szex. Nem lehet a sorrendet megcserélni, általában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!