Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áthívtam kertipartiba a srácot. Ciki ha csak páran leszünk?
Kétszer találkoztam már ezzel a sráccal, azt hiszem kölcsönösen bejövünk egymásnak. Kérdezte, mikor találkozunk legközelebb, és mondtam neki, h hétvégén kertiparti lesz nálam, iszunk és sütögetünk, és jöjjön át ő is. Azt mondta, átjön. Azóta kiderült, h nem nagyon érnek rá a barátaim, szóval csak páran leszünk, kb 4-5en. Ez így nem ciki? Nem fogja annak tartani? Hisz ezt a srácot még nem ismerem annyira.
19/L
Átjössz haver? - kérded tőle
Át.
De itt lesz ám nagy ivászat is
Nem baj
Meg fű
Nem baj.
meg szex.
jó.
Csak mi ketten leszünk.
DIKMÁ
haha, előző!
- nekem úgy ősszel volt "szerencsém" hasonlò agyiszintű 19 éveshez :)
Tessék egy komoly komment:
Fiú létemre ha engem elhívna valahova egy csaj, és azt mondaná hogy jönnek a barátnői is, akkor én elkezdenék gondolkodni, hogy hogyan lehetnék vele kettesben, tehát hogy a barátai ne legyenek ott mert ez megnehezíti a beszélgetést(legalábbis nálam ez így van, mindenkinek más az egyénisége) 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!