Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan bőven húsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan bőven húsz feletti srác, aki már régen nem volt nővel, vagy soha? Kikosarazták, bármit tett és azért egyszer-egyszer a fájdalomtól könnybe lábad a szeme, hogy nagybetűs férfiként megbukott az életben (egyelőre)? Vagy csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Van itt olyan bőven húsz feletti srác, aki már régen nem volt nővel, vagy soha?"

Van ilyen, jó pár. És akkor most mi van? fel kellene kötnie magát, vagy felvágnia az ereit? Csak azért mert nem dug naponta? hagyjuk már ezt. Nemi mindenkinek áll szexből meg csajozásból a világ, és nem mindenkinél ez a fő életcél. Van aki jól érzi magát egyedül is.

2014. márc. 18. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:
6. Vagyok a nagy hàz bmw-s! Hogy nem tiszteséges úton szereztem ezt nem tudom , hogy értetted kedves kérdező! Nem nagyképüségből irtam csak szemléltetés képpen! Nincs egyetemem sem főiskolàm csak egy sima éretségim! Nem voltak gazdagok a szüleim nem volt kolbàszból a kerítés! Most sem tartom magam gazdagnak! Egy kft.m van mint oly sok màs embernek és nem hiszem hogy ök vagy én emiatt ne lennék tisztességes ilyen szempontból! Ugyanugy dolgozom mint màs csak nem 8 óràt hanem sokszor 16 ot. Mentalitàst kellene vàltani itt is sok embernek. Én azért vagyok itt mert itt öszintén lehet véleményt mondani tanàcsot adni és kérni! Én sok levelet kaptam màr az öszinteségem miatt pl mint most hogy loptam csaltam hazudtam abból van ez meg az. De még nem volt olyan aki ugy àlt le beszélgetni hogy basszus dumàljunk hogy csinàltad mert én is akarok!
2014. márc. 18. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!