Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek ez jó, hogy így szórakoztok? Vagy ez olyan tipikus.
Egyszerű az egész, mégis írtó bonyolult..
Mikor van egy nagyon jó barátnőd..elvileg!!!!csak barát..de ő odavan érted..mármint többet jelentesz neki, mint csak barát..szval ha arról lenne szó akkor összejönne veled. És te ezt sejted, hogy szerelmes beléd a lány.Aki elvisz a kedvenc humoristád előadására..meglepiből..meg főz neked, meg elmész hozzá filmet nézni..tök jl elvagytok. Aztán mikor nem találkoztok,már egy jó ideje, akkor felhívod tök sokáig bezséltek, utána még kétszer ilyen semmiségekért:)..csak hogy beszéljetek. És mondod hogy van millió filmed, na azokat is meg kellene néznetek..máskor meg elhívod enni..sétáltok beszélgettek..szval írtó jól elvagytok,de közben van egy másik csaj akire azt mondjátok hogy mmm jó nő de a seggéből le kellene dolgoznia..meg bejövős..
EZ teljesen átlátszó ugye?
az említett csajjal csak szórakozol? vagy így ennyire jó barinő? De ha megmondaná hogy többet jelentesz neki?Mit szólnál? tudnál ugyanolyan barátja maradni? Mit szólnál hozzá?
Tudom sok kérdés..:/ bocsi
Ok, én lány vagyok, nem az én válaszomat várod, de sztem ez egy olyan spec. téma, hogy erre csak az a srác tudna választ adni, a legtöbbnek nincs ilyen jó barátnője.
Amúgy meg azt mondják h f és l közt nincs barátság, mert előbb vagy utóbb az egyik többet akar. Én nem tudom, de az biztos, hogy amelyik többet szokott akarni, az a fiú.
Miért nem próbálod inkább olyan helyzetbe hozni, hogy eszébe jusson, h mi lenne ha...
Pl vágd képen egy párnával, ezt nem lehet válasz nélkül hagyni, pikk-pakk birkózás, ami hamarosan olyan helyzetet teremthet, h valaki belepirul.
Vagy vidd el táncolni valahova, tánc közben is sok mindenre rá lehet vezetni az ember fiát.
Így elkerülhetsz egy kellemetlen beszélgetést, de könnyen rávilágíthatsz, h ő is úgy gondolja, mert egy srác mindig úgy gondolja...
az előtem szólónak teljesen igaza van!
az ember képes oly egoista módon nézni a világot h ha vmi nem tetszik neki 1ből azt hiszi h vele akarnak kib@szni°.°
köszi a válaszokat..
elsőnek ez a "fejbe vágom párnával" ötlete nagyon tetszik:D (meg tényleg nagyon köszi a normális választ)
utolsó..nem vagyok egoista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!