Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves lány vagyok. Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. Van egy 13 éves barátom. Nem járunk, csak barátilag szeretjük egymást. De mi van ha mégse?

Figyelt kérdés
Ő azt mondja, hogy tuti szerelmes vagyok belé. Szerintem nem. Lehet, hogy csak meg akar győzni, de mi van ha igaza van? Nem tudom ő mit érez, mert nem egyértelmű. Tudja, hogy nekem valaki más tetszik, és néha mintha féltékeny lenne rá... Többször mondtam már neki, hogy csókoljon meg, de amikor bele akart menni, 3X is visszautasítottam, olyan indokkal, hogy nagyon kalapál a szívem álljon hátrébb. Szerintetek? Szerelem vagy barátság?

2014. márc. 17. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

A véleményem tömören:

[link]

2014. márc. 17. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Gyűjtsetek együtt hernyókat, a szerelemhez még kicsik vagytok.

2014. márc. 17. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
LoL.
2014. márc. 17. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon arik vagytok! *.* Ne izgulj, próbáld ki vele a csókolózást, abból nem lehet baj.
2014. márc. 17. 13:54
 5/9 A kérdező kommentje:
De ha emiatt összeveszünk? Nem tudom milyen hatással lenne a kapcsolatunkra.
2014. márc. 17. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem az itt leírtakat mentsd el, és majd pár év múlva olvasd vissza. sírni fogsz a röhögéstől
2014. márc. 17. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:

"Többször mondtam már neki, hogy csókoljon meg, de amikor bele akart menni, 3X is visszautasítottam" - ennél rosszabbat, gonoszabbat nem is tehetnél vele... :(

Ne csodálkozz, hogy ha továbbra is így teszel, otthagy egy életre a p......ba... :((

2014. márc. 18. 12:48
 8/9 A kérdező kommentje:
De csak hülyeségből kezdtük, de komolyra fordultak a dolgok...
2014. márc. 19. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Még gyerekek vagytok nagyon, el se tudod dönteni? OMG Ha szerelmes lennél, tudnál róla:)
2014. márc. 19. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!