Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én meg egy csaj. Elhívjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én meg egy csaj. Elhívjam?

Figyelt kérdés

Na szóval, van egy lány, akit alig ismerek, alig beszéltem még vele. Régi évfolyamtársammal(csaj) jár egy suliba, minden nap együtt vonatoznak, legjobb barátok, stb. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha el akarnám hívni valahova, akkor előtte megkérdezzem az évfolyamtársamat hogy szerinte bejövök e neki, és hogy érdemes lenne e elhívnom valahova, vagy pedig csak írjak a csajra és hívjam el valahova.

Még az a lehetőség van hogy elkezdek vele chatelni, mert szerintem túl nyomulós lenne egyből elhívni valahova?

2014. márc. 16. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vágom... Egyszer próbáltam értelmesen beszélni egy lánnyal, hogy a barátnőjét megismerném, de nem lehet bízni ezekben a csitrikben. Egyből felvázolta a barátnőjének a szitut, és kacagtak nevettek, rém ciki volt. Aztán persze összejöttünk, de ahogy az eddigi szövegelésemből kiderül: annak ,hogy a barátnőjén keresztül akartam megtudni bejövök-e neki semmi értelme nem volt.

Ha komolyak, és egyáltalán nem ájfónozós, cicanacis tevepatapinával, kávészínű műbőrkabátos melírozotthajú, totálra kikent nevetgélős idióta bakfisok, akkor lehet ,hogy van értelme megkérdezni a barátnőjét, mennyire jössz be a társának...

Hajrá!!

2014. márc. 16. 21:03
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 Hát kb. pont ilyen a csaj, mint ahogy te leírtad a 2. bekezdésben, csak enyhébben. Tehát annyira ismerem, hogy tudjam, hogy nem egy hülye r*banc ezért szeretném jobban megismerni. A barátnője azt szintén ebbe a kategóriába sorolnám, de ővele mindig is egy nagyon erős baráti viszonyban voltam, ezért gondoltam hogy kikérem a véleményét :)
2014. márc. 16. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!