Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnátok/kipróbáltátok az internetes társkeresőzést?
Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak? Mik a tapasztalataitok?
Lányoktól: Ti nem tartotok egy kicsit az online ismerkedéstől? Én egy kicsit tartok a "rossz emberektől".
L
Szia!
Ezzen az oldalon eddig kb. 7 lánnyal beszélgettem, és mint az életben, itt is csak kettővel lehetett ténylegesen beszélgetni. A többi amolyan kérdez-feleleket játszott...
Szóval ha neten ismerkedsz, akkor próbálj nyilt lenni, ez nem azt jelenti, hogy egyből név, cím, facebook... Másik, hogy lehetsz bármilyen szép (ha nincs rólad fotó) úgysem azzal tudod megfogni a "kiválasztott kan"-t, hanem kell egy kis fantázia! (Neten a lányok úgy válogathatnak mint férfi kocsmát...) :D
Ha meg kicsi huncutságot bele tudsz csempészni az üzenetbe, azzal meg kiváncsiságot tudsz kelteni ;)
Saját tippem: Legyél érdeklődő, halgasd meg a véleményét/kérd ki a véleményét. :)
Mellesleg még itt vagyok, ismerkedhetünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!