Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kipróbálnátok/kipróbáltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbálnátok/kipróbáltátok az internetes társkeresőzést?

Figyelt kérdés

Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak? Mik a tapasztalataitok?

Lányoktól: Ti nem tartotok egy kicsit az online ismerkedéstől? Én egy kicsit tartok a "rossz emberektől".

L

2014. márc. 13. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt is szokott menni es eleg sok retardalt emberbe belebotlasz, de azert nem mindenki az :)
2014. márc. 13. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a jó emberektől tartok. Tartok tőle, hogy megint szerelmes leszek.
2014. márc. 13. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáltam, az arány kb 100ból 1. Mármint annyi a normális. De a való életben is, szóval nincs min meglepődni.
2014. márc. 13. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a neten talàltam meg a völegényem. :-) de igazat adok az elöttem írónak sajnos elég rossz az arény. De gondolj arra hogy a "rossz embert" csak a neten làtod. Élöben sokkal rosszabb lenne.
2014. márc. 13. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb az arány valóban, de bárhol összejöhet bármi. Mondjuk én konkrétan társkeresőn soha nem próbálkoztam, csak bizonyos oldalakon, ahol beszélgetésre is van mód, jöttek a dolgok maguktól.
2014. márc. 13. 22:40
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Ezzen az oldalon eddig kb. 7 lánnyal beszélgettem, és mint az életben, itt is csak kettővel lehetett ténylegesen beszélgetni. A többi amolyan kérdez-feleleket játszott...

Szóval ha neten ismerkedsz, akkor próbálj nyilt lenni, ez nem azt jelenti, hogy egyből név, cím, facebook... Másik, hogy lehetsz bármilyen szép (ha nincs rólad fotó) úgysem azzal tudod megfogni a "kiválasztott kan"-t, hanem kell egy kis fantázia! (Neten a lányok úgy válogathatnak mint férfi kocsmát...) :D

Ha meg kicsi huncutságot bele tudsz csempészni az üzenetbe, azzal meg kiváncsiságot tudsz kelteni ;)

Saját tippem: Legyél érdeklődő, halgasd meg a véleményét/kérd ki a véleményét. :)

Mellesleg még itt vagyok, ismerkedhetünk! :)

2014. márc. 13. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Hozzáállás kérdése. Az életben sem tudod, kivel akadsz össze. Én a neten ismertem meg a páromat, most már babát várunk.
2014. márc. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!