Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nő létemre kezdeményezzek én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre kezdeményezzek én?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam,aki nagyon tetszik.Szoktunk szemezni,ha elmegyünk egymás mellett,tudtommal nincs barátnője.

Nagyon sokat gondolok rá,úgy érzem,hogy napról napra erősödnek bennem az érzések iránta.Szerintetek megtegyem én az első lépést?Hogyan?Személyesen,vagy írjak neki facebookon?

2014. márc. 13. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha tényleg komolyan gondolod, akkor kezdeményezz!!! A FB felejtsd el...csakis személyesen!! Vállald Önmagad és az érzéseidet, ezen nincs semmi szégyellnivaló!!!

Szerintem egy közös ebéd jó kezdet lenne....óvatosan rákérdezhetsz arra, hogy van-e valakije....ha nincs akkor közös program a munkahelyen kívül, ez nagyon fontos!!!!

2014. márc. 14. 11:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Azt sem tudom,hogy mit kellene mondanom neki...

Azt,hogy tetszik?Vagy hogy szeretném őt jobban megismerni?Vagy azt,hogy munka után üljünk be valahova?

2014. márc. 14. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Kicsim...a kezed ne fogjam közben? :)

Ha engem kérdezel... akkor a második sokkal jobban hangzik?

37F

2014. márc. 14. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Szeretnéd jobban megismerni, munka után nem ülnétek be egy kávéra ? =)

Hajrá! Az érzelem nem szégyen, de ne vallj szerelmet elsőre, mert elijeszted.

2014. márc. 14. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!