Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek? Osztálytárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Osztálytársak közötti kapcsolat.

Figyelt kérdés
(Gimi 3.oszt.)
2009. dec. 14. 16:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem ez mindig olyan volt hogy többezer lány van a környéken, miért lenne pont abban a 15 ben az aki nekem kell? csak mert őket látom minden nap? aztán meg ha összejönnénk és vége lesz akk meg szar... inkább egy másik osztályból hamár közelkörnyékről akarunk valakit nem? szünetekben akkor is lehet talizni, ha gáz van meg el lehet kerülni. ez a véleményem
2009. dec. 15. 00:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem életem legnagyobb baklövése volt az, hogy évfolyamtársammal jöttem össze. Szerintem minden azon múlik két ember mennyire kulturált, hogyan tud szakítani. Ő akkor a képembe vágta MSN-EN, hogy hányszor megcsalt a kapcsolatunk alatt és jobb is hogy vége, már úgy is talált mást. Egyszer nem mondta a szemembe, hogy miért tette, sosem válaszolt a kérdésemre, hogy ha eddig tudott róla hallgatni, akkor most miért kellett ekkorát belém rúgni? Ő csak röhög a markában... én 8 hónapja együtt vagyok a barátommal, aki osztálytársam, előre megbeszéltük, hogy ha valami baj van, akkor azt azonnal elmondjuk egymásnak, és eddig működött is, sokkal felnőttebben viselkedik mint az exem, és tudom, ha most vége lenne, akkor sem gyűlölködve járnék iskolába...

Végig kell gondolni, hogy van e értelme, hogy kibírnád-e ha vége lenne, hogy milyen tipus, képes lenne-e megcsalni, stb... Életed legrosszabb másfél tanévét is okozhatod magadnak ezzel, de legszebbet is, így nagyon vigyázz kit választasz és mikor!

2009. dec. 15. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!