Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jó pasikat megnézik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasikat megnézik az utcán a nők, meg szemeznek velük?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert ha igen, akkor lassan el kell könyvelnem hogy én biztos nem vagyok az, mert engem sosem néz meg senki.
2014. márc. 11. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A rosszakat is.
2014. márc. 11. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Változó.
2014. márc. 11. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:

elsőnek igaza van!

A csúnyákat is megnézzük. De számomra meg nincs csúnya, csak önbizalomhiányos vagy határozatlan fiúcska... de azok meg nem pasik...

2014. márc. 11. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:

" De számomra meg nincs csúnya, csak önbizalomhiányos vagy határozatlan fiúcska... de azok meg nem pasik..."

Akkor mik? Ezt nem értem.

2014. márc. 11. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Harmadik, viszont többnyire a nem helyes srácok szoktak önbizalomhiányosak illetve határozatlanok lenni (pont azért mert semmi sikerük nincs a nőknél).
2014. márc. 11. 18:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom rólam mások szerint az jön le hogy határozott vagyok, de nemigen látom, hogy megnéznének, vagy szemeznének velem.
2014. márc. 11. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Többnyire engem levegőnek néznek, de valamelyik nap egy cuki, aranyos lány szemezett velem. Amúgy túl nagy az orrom, már rájöttem, hogy azért tartanak rondának a lányok.
2014. márc. 11. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor én az ellentéted vagyok?

Mert engem megnéznek, csak engem nem izgat....

2014. márc. 11. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
hogy akkor mik? Hát csak hímneműek!
2014. márc. 11. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
velem gyakran szemeznek a lányok. mondjuk a pattanásaimat leszámítva tényleg jóképű vagyok.
2014. márc. 11. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!