Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasikat megnézik az utcán a nők, meg szemeznek velük?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert ha igen, akkor lassan el kell könyvelnem hogy én biztos nem vagyok az, mert engem sosem néz meg senki.2014. márc. 11. 18:38
3/11 anonim válasza:
elsőnek igaza van!
A csúnyákat is megnézzük. De számomra meg nincs csúnya, csak önbizalomhiányos vagy határozatlan fiúcska... de azok meg nem pasik...
4/11 anonim válasza:
" De számomra meg nincs csúnya, csak önbizalomhiányos vagy határozatlan fiúcska... de azok meg nem pasik..."
Akkor mik? Ezt nem értem.
5/11 anonim válasza:
Harmadik, viszont többnyire a nem helyes srácok szoktak önbizalomhiányosak illetve határozatlanok lenni (pont azért mert semmi sikerük nincs a nőknél).
6/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom rólam mások szerint az jön le hogy határozott vagyok, de nemigen látom, hogy megnéznének, vagy szemeznének velem.
2014. márc. 11. 18:45
7/11 anonim válasza:
Többnyire engem levegőnek néznek, de valamelyik nap egy cuki, aranyos lány szemezett velem. Amúgy túl nagy az orrom, már rájöttem, hogy azért tartanak rondának a lányok.
8/11 anonim válasza:
Akkor én az ellentéted vagyok?
Mert engem megnéznek, csak engem nem izgat....
9/11 anonim válasza:
hogy akkor mik? Hát csak hímneműek!
10/11 anonim válasza:
velem gyakran szemeznek a lányok. mondjuk a pattanásaimat leszámítva tényleg jóképű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!