Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezeljem a helyzetet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a helyzetet? Tetszik a másodunokatesóm.

Figyelt kérdés
Tudja, hogy tetszik nekem, én meg tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Tegnap majdnem megcsókoltam...
2009. dec. 14. 04:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyik barátom szülei másodunokatestvérek.
2009. dec. 15. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekelne... Nincs ebben semmi! Szigetországogban, pl. Nagy-britannia már mindenki mindenkinek a rokona, mert nem volt kikkel keveredni évszázadokig. Ezért olyan baromi rondák az angolok :)

Viccet félretéve a törvény nem bünteti, rokonnak pont annyira rokon, mint a szomszéd... baj nem lehet belőle, én bevállalnám simán.

2009. dec. 17. 02:33
 13/14 Kovács Pál ***** válasza:
Hát igen, az ilyenfajta szerelmek, kapcsolatok általában kisebb etnikai közösségekben alakulnak ki. Ilyen volt például az én dédszüleim esete, akik egy sváb faluban éltek, és nem másod, hanem első unokatestvérek voltak (közös nagyszülők, hoppá!)Ugye akkoriban szó sem lehetett arról, hogy egy magyarral házasodjanak össze. Durva dolog, mindegyiküknek ugyanaz volt a vezetékneve. Ezt a sztorit elmesélve szoktam még azt a poént benyögni, hogy "Csoda, hogy normális maradtam!" Sőt, miután a szüleim elváltak, apám a harmadunokatestvérével házasodott össze, akinek szintén ugyanaz volt a vezetékneve. Szóval az én családfám rendesen össze van bogozva. Szerintem a ti esetetek még határeset, ha tényleg éreztek egymás iránt valamint, akkor a dolog már csak annak függvénye, hogy mennyire érdekel a család véleménye. Én áldásomat adom rátok!
2009. dec. 17. 02:40
 14/14 anonim ***** válasza:
rokonod a testvéred is lehet vér szerinti!!!!!!!!!!!!felejtsd el keres mást
2009. dec. 17. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!