Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetet? Tetszik a másodunokatesóm.
Figyelt kérdés
Tudja, hogy tetszik nekem, én meg tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Tegnap majdnem megcsókoltam...2009. dec. 14. 04:54
2/14 anonim válasza:
Mit értesz másodunokatesó alatt? Vérszerinti rokon? Tehát pl közös dédnagyi van?
3/14 anonim válasza:
A másodunokatestvér az a nagyszülő testvérének unokája.
4/14 A kérdező kommentje:
Vér szerinti rokon, igen. A nagymamám az ő nagypapájának a testvére.
2009. dec. 14. 09:44
5/14 anonim válasza:
Ha csak szimpla tetszés van köztetek, akkor könnyen eltudod felejteni. Pl. ha elmész egy buliba és ott megismersz egy helyes srácot! Szerintem felejtsd el őt, nem érdemes rokonnal kikezdeni.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi, azon vagyok, nincs is több közöttünk, de valahogy annyira vágyom egy ölelésre, egy csókra tőle.. wááá... semmi többre, de erre igen
2009. dec. 14. 09:56
7/14 anonim válasza:
Csak ölelésre, csókra, persze...ha belementek fogsz még többre is vágyni. Attól függ egyébként milyen a családotok, ha liberálisak meg lazák (meg a lány is akarja-ha jól értettem te vagy a fiú-és összeilletek, jókat tudtok beszélgetni stb) akkor sztem menjetek bele, hiszen az a fontos, hogy boldogok legyünk az életben. Ha viszont a család kiakadna, akkor hagyjátok egy kicsit egymást, ha nagyon összeilletek, még később úgyis egymásra találtok.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. dec. 14. 10:48
9/14 anonim válasza:
Másodunokatestvérrel való szex már egyáltalán nem vérfertőzést jelent.
10/14 A kérdező kommentje:
Tudom. :) Nem is a törvényi háttérrel van gondom, hanem hogy azért mégis rokonom. Igaz, hogy alig találkoztunk eddig, talán évente egyszer, de akkoris távolról közöm van hozzá rokonságilag. Csak hát amikor ránézek, ááááá..... megvadít :D
2009. dec. 14. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!