Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Érezhet valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Érezhet valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác suliba nem beszélek vele az osztályával se.. de a haverja amikor mentem le a lépcsön odajött hozzám hogy tetszek a haverjának. én erre nem mondtam semmit mert siettem.

Azota az a srác aki azt mondta hogy tetszek a haverjának állandóan köszön..

szerintek tényleg tetszhetek a haverjának?

és az osztálya állandóan néz engem.. meg olyanok köszönnek akkik szerintem szoba sem állnának velem.

szerintetek?

#fontos.haver.szerelem
2014. márc. 6. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ha azt mondta, biztos tetszel neki. Menj oda, és kérdezd meg, vagy valami, ha érdekel a srác. De ha nem izgat, akkor hagyjad
2014. márc. 6. 19:50
 2/14 anonim ***** válasza:
hallod lehet hogy szivatnak...mi is ezt csináltuk az eggyik csajjal...csak mi durvábban űztük
2014. márc. 6. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát úgy, hogy nem ismeri azt az osztályt, mi okuk lenne szivatni? Max a sráccal akartak kicseszni vagy valami, de azt meg megtudja a csaj, ha rákérdez, hogy mi van.
2014. márc. 6. 19:58
 4/14 A kérdező kommentje:
meg mostanába állandóan becézgetnek ugy hogy nem is ismerem őket.. jó azért ismerem de nem ugy....
2014. márc. 6. 20:02
 5/14 A kérdező kommentje:
meg utánam kiabálnak állandóan.
2014. márc. 6. 20:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Menj oda, kérdezd meg, hogy van e veled valami bajuk, vagy tényleg csak bejössz e annak a srácnak. Bajod nem lehet belőle :)
2014. márc. 6. 20:08
 7/14 A kérdező kommentje:
de akkor az egesz osztalynak baja lenne velem? az egesz furaa lenne sztm..
2014. márc. 6. 20:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát ne az egész osztálytól kérdezd meg, hanem csak menj oda ahhoz, aki mondta neked, hogy bejössz a srácnak, és ő megmondja, hogy mi van :)
2014. márc. 6. 20:28
 9/14 A kérdező kommentje:
ha az egesz osztaly koszonget meg becezget akkor tudhatnak valamit vagy ez mert lehet?:)
2014. márc. 6. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem
2014. márc. 6. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!